Media

Cum arăta Zanni înainte de celebritate. Ce meserie a avut protejatul lui Velea

Zanni este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Protejatul lui Velea este foarte iubit de fanii lui, mai ales după participarea la Survivor, unde a câștigat premiul cel mare. Puțini știu cum arăta Zanni înainte să fie celebru, când nu se gândea că va ajunge la nivelul la care este astăzi.

Cât de mult s-a schimbat Zanni

Zanni este unul dintre cei mai controversați artiști. Câștigătorul Survivor a devenit și mai cunoscut de când a obținut premiul cel mare și se bucură de un mare succes. Piesele sale ocupă primele locuri în topul românesc și fanii îl iubesc pentru felul său de a fi.

Zannidache și-a schimbat mult înfățișarea în ultima perioadă. Este foarte atent la imaginea lui și încearcă mereu să aibă un look perfect, care să atragă atenția și să prindă la public. De-a lungul timpului s-a vopsit roșcat, portocaliu sau verde și a fost tuns chiar și la chelie, dar înainte nu avea deloc un stil atât de nonconformist.

Tânărul Zanni era mai retras și timid, nu îndrăzneț la fel ca acum. Nu avea deloc tatuaje și frizura era una simplă, ca a unui băiat obișnuit. Îi plăcea de pe atunci dansul și chiar participa la concursuri în acest sens.

Acum are părul jumătate blond, jumătate brunet și aproximativ 100 de tatuaje și toată lumea întoarce capul după el pe stradă. Toți în cunosc și vor să facă poze cu el.

Cu ce se ocupa Zanni înainte de muzică

Zanni nu se gândea niciodată că va avea succesul de acum. I-a plăcut dintotdeauna muzica și și-a dorit să aibă o meserie în acest domeniu, dar nu știa de unde să înceapă. Odată, și-a luat inima în dinți și a făcut primul pas. Astfel, artistul i-a lăsat un mesaj lui Alex Velea pe Instagram și i-a cerut ajutorul, iar în scurt timp avea prima lui piesă și se bucura de succes.

”Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mai spus tânărul.

Zanni a devenit cunoscut după apariția la Chefi la Cuțite și câteva piese scoase la Golden Boy Society. Pe lângă pasiunea pentru muzică, el mai și gătește. În plus, înainte de a fi celebru, acesta a lucrat ca frizer și ca artist tatuator, bani cu care reușea să se întrețină.

Comments are closed.