Media

Cum au fost surprinși părinții Andreei Tonciu după episodul de infidelitate

Andreea Tonciu este o familistă convinsă, iar dezamăgirea i-a fost mare atunci când a aflat că tatăl ei a călcat strâmb în relația cu mama ei. A fost un moment de cumpănă în familia lor, mai ales că nimeni nu se aștepta la o așa situație, după atâția ani de căsnicie. Între timp lucrurile s-au reglat iar acum părinții Andreei Tonciu sunt din nou împreună.

Cum au fost surprinși părinții Andreei Tonciu

Andreea Tonciu este în culmea fericirii. După o perioadă grea în familia ei, lucrurile au reintrat pe un făgaș normal. Mama ei a decis să-i dea o șansă partenerului de viață care a călcat strâmb în căsnicia lor. Tatăl Andreei Tonciu a și-a înșelat soția cu menajera casei, femeia pe care chiar Andreea o angajase.

A fost o lovitură grea pentru toată familia, dar iată că Maria Tonciu a găsit puterea de a merge mai departe. Ințial a decis să depună actele de divorț, dar s-a răzgândit. Timpul le vindecă pe toate și se pare că așa a fost și în acest caz.

Andreea este de părere că orice om mai greșește și că totul e bine când se termină cu bine.

Familia mea este foarte fericită, este acum, aici, cu noi, dar tatăl meu doarme acum, că altfel îl coboram să dea un interviu. Este cu mama, sunt foarte bine. În viață se mai fac greșeli, dar când cineva își bagă coada, mai ales femei de cea mai joasă speță, cum a fost femeia asta, n-are rost să mai dau detalii, pentru că nu vreau să dau valoare femeilor ușoare, a declarat Andreea Tonciu potrivit spynews.ro.

Cum au fost surprinși părinții Andreei Tonciu după episodul de infidelitate

Ce a spus Andreea Tonciu despre relația cu tatăl ei

Vedeta de televiziune care în aceste zile participă la filmările pentru emisiunea Splash! Vedete la apă a declarat că seamănă cu tatăl ei și fizic și ca fel de a fi, iar acesta are o relație foarte bună cu soțul ei. Din spusele Andreei Tonciu rezultă că familia lor este unită și că în afară de mici certuri, ca în orice familie, nu au avut niciodată probleme serioase.

Totul e bine când se termină cu bine și deși a suferit mult în urmă cu câteva luni, din cauza faptului că tatăl ei a călcat strâmb, acum Andreea se bucură că echilibrul familiei sale a fost restabilit.

Comments are closed.