Media

Cum e viața de proaspătă mămică pentru Cristina Herea. Jurnalista a povestit prin ce a trecut

Cristina Herea a devenit mamă pentru prima oară. Jurnalista de la România tv a dat naștere unei fetițe pe care, atât ea cât și soțul ei și-au dorit-o enorm. Nu a fost o sarcină ușoară, ba dimpotrivă, Cristina își amintește că mult timp, până să renunțe la job, mergea la știri cu branula la mână.

Cum e viața de mămică pentru Cristina Herea

Jurnalista de la România TV a dezvăluit, într-un interviu pentru DcNews cum este viața de proaspătă mămică. Cristina Herea a avut parte de o sarcină grea, în care i-a fost rău și, de multe ori, a mers cu branula la serviciu.

Ea a mărturisit că nu știe cât de pregătită a fost pentru rolul de mamă, însă știe că fetița ei a învățat-o să iubească dincolo de limitele umane. Cristina o privește pe micuță ore în șir cum doarme și se topește de drag când fiica ei, Ekaterina, îi strânge degetul în mâna ei mică. Un singur lucru nu s-a schimbat, spune jurnalista:

Ce a avut însă grijă să nu se schimbe este lipsa somnului: dorm la fel de puțin ca în ultimii 10 ani!, a declarat Cristina Herea pentru DC News.

Cum e viața de proaspătă mămică pentru Cristina Herea. Jurnalista a povestit prin ce a trecut

Citește și: O vedetă de televiziune a anunțat că este însărcinată! Și-a îndeplinit visul

Cristina Herea a avut o sarcină grea, dar și-a dorit foarte mult să se bucure de perioada în care era gravidă și din acest motiv a fost activă până în luna a șaptea. Apoi au apărut diferite probleme care au speriat-o, probleme legate de anemie și coagularea sângelui.

Cristina Herea: și nașterea a fost cu emoții, deși nimic nu prevestea asta

Proaspăta mămică a mărturisit că, deși lucrurile arătau că totul este în regulă, până și nașterea a fost cu emoții, la fel ca și cele 9 luni de sarcină. Jurnalista le este recunoscătoare medicilor care s-au ocupat de ea și spune că ei au făcut imposibilul.

Cu toate problemele, temerile și riscurile, în cele nouă luni de sarcină, am trăit cele mai intense sentimente, cel mai puternic impuls al iubire și cea mai mare recunoștință față de Dumnezeu! Astăzi, avem acasă o fetiță perfect sănătoasă, o luptătoare care sunt convinsă că într-o bună zi va schimba lumea aceasta într-una mai bună!, a mai spus jurnalista.

Cu privire la revenirea pe micile ecrane, Cristina Herea spunea înainte de a naște că își dorește să-și reia activitatea cât de repede posibil, chiar dacă unii o vor judeca pentru asta. Jurnalista era convinsă că nu va putea sta prea mult departe de serviciu, însă nu se știe dacă a rămas la aceeași părere sau venirea pe lume a fetiței sale i-a dat planurile peste cap.

Comments are closed.