Magazin

Cum înșală fiecare zodie, în parte, potrivit lui Mihai Voropchievici

În timp ce pentru unele persoane fidelitatea este sfântă, unele zodii nu au nicio problemă în a-și înșela partenerul de viață. Unii oameni nu își învață lecția și se aruncă iar cu capul înainte.

Unii bărbați sunt teribiliști și dacă au o persoană mai serioasă alături și vor să încerce și altceva și găsesc o persoană are aceeași dorință, nu vor ezita să înșele.

Există unele femei cărora le este frică de perioada de singurătate. Le este frică de a rămâne singure și au un control excesiv asupra partenerului. Acest lucru îi îndepărtează pe cei doi.

Sunt și bărbați care sunt extrem de geloși. E la fel, și dintr-o parte și din cealaltă parte. Iată cum înșală fiecare zodie în parte:

Berbecul: Nu neagă. Vine cu un contraargument care te dărâmă. Poate spune: „aia arată mai bine ca tine, face anumite lucruri mai bine ca tine”. Lasă șocul să îl primească persoana din fața lui.

Taur: Nu are timp și nu îl preocupă această situație, să înșele. Dacă s-a îndrăgostit, se mută în pășunea vecină nu îl mai interesează nimic, nu se mai întoarce.

Gemeni: au ceva foarte interesant. Sunt veseli, distractivi și înșală exact în cercul lor de prieteni, mai ales că e un cerc extins. Atenție la ei. Înșală în cercul cu prieteni și cu apropiații. Nu trebuie băgați toți nativii în aceeași oală. Au în predestinarea lor acest lucru.

Rac: Nu înșală, sunt familiști convinși. Dacă ar face acest lucru, nativii, îi prinzi imediat, pentru că nu știu să se ascundă. Se autodenunță.

Leu: Nu acceptă situații din astea dramatice. Sunt familiști convinși și nu vor să vină alții cu propuneri la ei. Există tentația flirtului, le place să fie curtate. Dacă e să înșele, înșală cu dezinvoltură, când atracția este atât de mare.

Fecioară: Este la fel de dezinvoltă pe cât este de secretoasă. Nu trebuie să îi faci apropouri directe. Când ajunge să înșele, are senzația că a făcut cel mai mare păcat și trâmbițează repede.

Balanță: Sunt cap de afiș în acest domeniu și specialiști care spun că 90% din nativi înșală. Au un comportament foarte interesant. Pot avea și două amante, care nu se vor întâlni între ele. Nu deranjează pe nimeni și sunt extrem de discreți, să nu afle nimeni. Casa e casă și masa e masă.

Scorpion: Altă zodie care nu vrea să înșele. Cât sunt tineri, umblă creanga peste tot și câștigă experiență. Când a ales o parteneră de viață, pentru el tentația nu mai există, că deja a făcut o alegere din mai multe femei. Iau în serios căsnicia și dragostea.

Săgetător: Nu ratează ocaziile și spune mereu „dă-mi, Doamne”. Se cam laudă cu persoanele cucerite. Este dezinvolt în a cuceri. Au o tărie morală, se scutură și se ridică de jos când nu mai merge.

Capricorn: Înșală și apoi se comportă dezinvolt, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ca și cum a fost o rătăcire. Dacă a stricat o armonie, caută să nu mai calce în păcat.

Vărsător: Este un trișor de emoții, se joacă cu emoțiile celor din jur, îi cucerește, îi dă la o parte, au o teorie interesantă despre jocul seduncție. Face să se afle că el a făcut o prostie, o greșeală. Nu vrea să trăiască în acel stres că a făcut o greșeală. Face totul la vedere.

Pești: Sunt foarte inventivi când fac o escapadă. Cad în picioare ca pisica, ies basma curată. Dumnezeu îi iubește și când înșală.

Aceste previziuni au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.