Magazin

Cum îți decorezi casa cu plante, iarna. Culorile nu trebuie să lipsească

Chiar dacă afară este frig și peisajul nu este prea colorat, iarna nu trebuie sp renunțăm la plante! Deși în această perioadă nu ne putem ocupa de grădină, există opțiunea să îngrijim plante d einterior care ne pot îndrumuseța casa și pot schimba complet atmosfera.

Iată cum îți decorezi casa cu plante în sezonul rece

Există câteva reguli simple dar de mare folos atunci când vrei să îți amenajezi casa cu plante în seoznul rece. Ține cont de următoarele sfaturi și vei obține cele mai bune rezultate!

1.Ține cont de colțurile camerelor. Dacă ai colțurile libere le poți decora cu plante mari, în ghiveci. Există numeroase opțiuni în magazinele de profil și poți opta chiar pentru plante car enu necesită foarte mult efort în îngrijire.

2.Măsuța de cafea poate fi decorată cu o plantă mică, dar de efect. Alege o orhideee. colorată, însă asigură-te că primește suficientă lumină. Totodată poți opta pentru arborele de jad sau feriga de cameră.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

3.Pantele decorative arată grozav pe rafturi. Acesta nu este un secret! Alege plante mici, care nu sunt prea pretențioase și pe care le poți strecura printre celelalte obiecte  așezate acolo. Alege ghivece mici, colorate, care vor schimba instant atmosfera și te vor face să te simți mai energic numai când le privești.

4.Masa de dining. O plantă de mărimi medii va arăta întotdeauna senzațional pe masa de dining, mai ales dacă aceasta are culori deschise. Asigură-te totuși că dimensiunea plantei este potrivită comparativ cu dimensiunea mesei.

5.Zonele de studiu ar putea fi decorate excelent cu un cactus sau o plantă suculentă care nu ocupă foarte mult spațiu. Vor înviora atmosfera și te vor ajuta să te concentrezi mai bine atunci cțnd citești sau lucrezi.

Orice ai alege, documentează-te bine despre planta respectivă pentru a-i oferi condițiile optime să se dezvolte. Doar asa te vei putea bucura pe deplin de ea.

Comments are closed.