Media

Cum l-au surprins paparazzi pe Macaulay Culkin din “Singur acasă”. Este tătic de băiețel

Macaulay Culkin, starul din celebrul film Singur acasă este de nerecunoscut. Anii au trecut, iar micuțul Kevin s-a transformat într-un bărbat care a trecut prin tot felul de probleme până când a cunoscut pe o femeie lângă care s-a liniștit și care i-a dăruit un copil.

Starul din Singur acasă a devenit tătic. Cum arată acum Kevin din Home alone

Recent, Macaulay a fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba cu bebelușul în apropierea locuinței lor. Îmbrăcat într-o ținută lejeră, cu șapcă și ochelari de soare, actorul a pus băiețelul într-un marsupiu și a ieșit la plimbare cu umbrela de soare.

Puțini l-ar recunoaște din această postură, mai ales că actorul și iubita lui au fost foarte discreți în privința relației lor, iar vestea nașterii a fost un șoc pentru fanii lor care nu știau că Brenda așteaptă un copil.

Cum l-au surprins paparazzi pe Macaulay Culkin din “Singur acasă”. Este tătic de băiețel

Numele ales pentru bebeluș este unul special, cu mare însemnătate pentru Macaulay. Actorul în vârstă de 41 de ani și-a pierdut sora într-un accident de mașină care s-a petrecut în anul 2008. Ea se numea Dakota, iar acum Macaulay i-a pus acest nume băiețelului său.

Ce s-a ales de Macaulay Culkin după fenomenul Singur acasă

Puștiul teribil din primele două părți din filmul Singur acasă are acum 41 de ani și se poate spune că după succesul incredibil cu Home alone, viața lui a luat o turnură neașteptată. Culkin a mai jucat în câteva filme, iar apoi, când a ajuns adolescent a intrat într-un con de umbră. Peste ani a avut tot felul de probleme legate de consumul de alcool și de substanțe interzise, fiind chiar reținut pentru posesie de droguri.

În 2020 actorul a devenit tată pentru prima oară. El și Brenda Song au un băiețel pe care l-au botezat Dakota și despre care a spus că le-a adus liniște și fericire.

Copilul s-a născut pe 5 aprilie, în Los Angeles și se numește Dakota Song Culik. Macaulay Culkin și iubita lui au jucat împreună în drama Changeland, lansată în iunie 2017. Se pare că acolo s-a aprins scânteia care, peste puțin timp avea să-i aducă împreună pentru totdeauna.

Comments are closed.