Media

Cum mai stau lucrurile în familia Anamariei Prodan. Impresara a recunoscut ce i-a făcut Reghe

După o perioadă tumultoasă în care familia Anamariei Prodan a fost greu încercată în centrul mai multor scandaluri, se pare că acum s-a așternut liniștea. Lucrurile par a se fi calmat, însă nu se știe dacă au și intrat pe făgașul lor normal. S-a zvonit că divorțul dintre impresara de fotbal și antrenorul Laurențiu Reghecampf este inevitabil, că Reghe nu o mai vrea, însă ce s-a întâmplat cu adevărat numai ei știu.

Ce spune acum Anamaria Prodan despre familia ei. S-au rezolvat sau nu problemele

Anamaria Prodan a făcut tot posibilul ca familia ei, la care ține atât de mult, să nu se destrame. Deși Reghe anunțase că vor divorța, impresara de fotbal a infirmat această informație și a spus că totul a fost doar o glumă. Ei bine, timpul a trecut, lucrurile s-au mai așezat, iar Anamaria are un nou punct de vedere cu privire la ceea ce a fost, este și va fi în familia Prodan-Reghecampf.

Impresara de fotbal a declarat că cel mai bine pentru familia ei este să stea departe de bârfe și scandaluri. Anamaria Prodan este decisă să lupte cu toate forțele împotriva celor care intră cu bocancii în familia ei.

Cu privire la presupusele infidelități ale soțului ei, Anamaria a declarat că nu neagă că acesta ar fi înșelat-o, dar că va lua întotdeauna apărarea oamenilor dragi ei, chiar și atunci când știe că aceștia i-au greșit.

Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit, a declarat Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Anamaria Prodan își laudă în continuare soțul

În ciuda zvonurilor despre divorț, impresara de fotbal nu contenește să-și laude soțul despre care a spus, în repetate rânduri, că este cel mai bun bărbat. Într-un interviu în care a vorbit despre Universitatea Craiova, Anamaria a spus că este o echipă bună, cu șanse mari la titlu, pentru că are cel mai bun antrenor.

Impresara de fotbal a declarat că Laurențiu Reghecampf este un om și un antrenor incredibil care reușește tot ceea ce își propune.

Are şanse mari la titlu. Laur este un antrenor incredibil şi un om incredibil şi dacă işi pune ceva in cap nu se lasă până nu reuşeşte!, a declarat Anamaria la Gala Excelenţei.

Anamaria a spus că este dispusă să îl ajute pe Reghecampf în cazul în care acesta va avea nevoie de jucători în pauza de iarnă.

Comments are closed.