Media

Mihaela Rădulescu le închide gura cârcotașilor. Ce operații estetice are, de fapt

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, cu o carieră vastă în lumea televiziunii. A fost dintotdeauna în vizorul presei și în special al publicului care i-a urmărit activitatea, și a fost curios să afle informații despre viața personală a vedetei. A avut și de la cine să afle, pentru că Mihaela nu s-a sfiit niciodată să povestească despre ea și a răspuns întotdeauna curiozităților venite din partea oamenilor.

Cum reacționează Mihaela Rădulescu la criticile oamenilor

Mihaela Rădulescu spune că s-a obișnuit să fie în vizorul cârcotașilor pentru că ține de meseria ei toată această expunere. Într-un interviu pentru Click!, vedeta a spus că de-a lungul timpului a fost criticată pentru că și-a făcut operațiile estetice, fapt care nu o deranjează.

Vedeta a precizat că niciodată nu s-a ascuns, și-a asumat tot ce și-a făcut și că este bine că fiecare are păreri sincere, pe care, se pare, ea le acceptă fără să o deranjeze.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Click!

Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu a spus că a făcut mereu ce a simțit și nu a considerat necesar să ofere explicații suplimentare. Vedeta spune că ea a răspuns sincer întotdeauna când a fost întrebată despre ce și-a făcut în materie de intervenții chirurgicale, iar cei care inventează dau dovadă de răutate și prostie.

Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef, a mai spus Mihaela Rădulescu pentru Click!.

Mihaela Rădulescu va fi detectiv la Masked Singer

Deși locuiește de mai mulți ani la Monaco, diva nu a pierdut contactul cu România, ba dimpotrivă, a fost implicată în numeroase proiecte tv, iar curând va putea fi urmărită în cadrul show-ului Masked Singer de la Antena 1.

Mihaela Rădulescu va fi detectiv în cadrul show-ului de la Antena 1, și spune că va fi o provocare pentru ea. Emisiunea va fi în gripa postului de televiziune din toamna aceasta.

Comments are closed.