Media

Cum reușește Eva să o enerveze pe Andra Măruță. Vedeta i-a întrebat pe internauți dacă pățesc și ei la fel

Familia Măruță este una dintre cele mai iubite și apreciate familii de vedete din România. Sunt discreți, dar totodată au grijă să țină legătura cu fanii lor și să le arate mici momente din viața lor de zi cu zi. Andra și Cătălin Măruță se mândresc u doi copii frumoși și foarte isteți, care au toate șansele să le calce pe urme, pentru că încă de mici se află în atenția publicului. În ultima vreme, Andra a tot postat diverse filmulețe amuzante care descriu momente din viața familiei ei.

Iată cum reușește Eva Măruță să o scoată din minți pe Andra

În cea mai recentă postare de pe Instagram, Andra a exemplificat un obicei pe care îl are Eva și anume acela de a o striga pe mama ei, de mai multe ori consecutiv, fără a avea nevoie de ceva, pur și simplu numai de dragul de a primi un răspuns.

Vedeta a postat filmulețul pe rețeaua de socializare și i-a întrebat pe internauți dacă pățesc la fel cu ai lor copii. În mod așteptat, răspunsurile afirmative nu au întârziat să apară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Fanii s-au amuzat la vizionarea filmulețului postat de către Andra și au spus că și copiii lor procedează la fel. Vedeta a spus: sper că nu doar mie mi se întâmplă.
Iată câteva dintre comentariile primite de artistă din partea urmăritorilor de pe Instagram.

Nu nu..eu am intrebat: “ce e? De ce strigati? V-am raspuns! Va trebuie ceva?” Si ele raspund:”nu ne trebuie nimic…te strigam doar asa”

Și fratele meu facea asa, dar nu doar mami, ci si pe mine ma striga, trebuia sa am nervii de fier…

Exact la fel mi se întâmplă, în fiecare zi!

Eva Măruță a moștenit talentul mamei ei

Andra are toate motivele să fie mândră de copiii ei: Eva și David. Fetița pare că îi moștenește talentul, pentru că are o voce de înger. La doar cei șase ani ai săi, Eva are canal de Youtube cu peste 160.000 de fani, iar anul trecut, de Crăciun, ea și mama ei au lansat un colind minunat. Micuța vedeta are fanii ei care așteaptă vești de la ea, să o vadă și să-i urmărească peripețiile. Nici fratele ei David nu este mai prejos, el fiind la fel de activ în mediul online.

Comments are closed.