Media

Cum se descurcă cu banii fetele lui Vadim Tudor. Cele două tinere au moștenit datorii mari

Vadim Tudor a lăsat în urmă două tinere frumoase, talentate și deștepte, de care tribunul, așa cum i se spunea, era foarte mândru. Lidia și Eugenia au fost foarte afectate de moartea tatălui lor, dar cum viața merge înainte, fetele s-au concentrat pe carierele lor și își fac tatăl mândru acolo unde este el. Lidia este cadru didactic, iar Eugenia și-a dorit mult să lucreze în media, iar visul i s-a îndeplinit.

Ce mai fac fetele lui Vadim Tudor

Lidia și Eugenia și-au pierdut tatăl la vârste la care cu siguranță mai aveau nevoie de protecție și de sfaturile tatălui lor, sau pur și simplu de prezența lui în viața lor.

Lidia, fiica cea mare a tribunului, face carieră în mediul universitar. Ea a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei, iar din anul 2019, a devenit cadru didactic în cadrul Universității Spiru Haret, ocupând postul de „tutore psihologie Învăţământ de la Distanţă (ID).

Acum ea este asistent universitar în cadrul aceleiași facultăți și are un salariu de 4.508 lei.

Și Eugenia, sau Jeni, așa cum i se spune fiicei celei mai mici a lui Vadim Tudor, are studii universitare. Ea a absolvit cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul aceleiași universități – Spiru Haret București. Se pare că Eugenia și-a dorit mult să lucreze în mass media și a fost angajată ca reporter la postul de televiziune Antena Stars.

Dat fiind faptul că sunt fetele lui Vadim Tudor, mulți au crezut că Lidia și Eugenia s-au umplut de bani după moartea tatălui său. De fapt, tribunul le-a lăsat moștenire celor două fiice, mai multe obiecte de artă și o colecție impresionantă de cărți și tablouri.

Au scos la licitație obiecte rare din colecția tatălui lor

Peste toate, în 2017, fetele lui Vadim au fost nevoite să scoată la licitație multe dintre lucrurile de valoare din casă, pentru a plăti despăgubiri într-un dosar în care tatăl lor a fost acuzat de calomnie.

Totul a pornit de la un proces pe care tata l-a pierdut cu doamna Ana Birchall în primăvara anului 2015.

De la nişte articole care au apărut în ziarul Tricolorul al tatălui meu, unde doamna spune că a fost defăimată. (…) Era necesar pentru a ne putea plăti datoriile, altfel nu aveam de unde să ne plătim toate datoriile pe care le aveam, să plătim toţi creditorii şi toţi care ne cereau bani, spunea Lidia pentru Observator, la acea vreme.

Despăgubirile pe care le-au plătit fetele lui Vadim Tudor au fost în valoare de 45.000 de euro.

Comments are closed.