Media

Cum se descurcă Lidia Buble în Asia Express. Vedeta a trecut peste orice rușine și vrea să ajungă în finală

Lidia Buble a dat de greu în Asia Express, o competiție extrem de greu, la finalul căreia ajung doar cei puternici fizic și psihic. Vedeta a plecat la drum cu sora ei, Estera, în care are multă încredere și cu care face o echipă grozavă. Filmările sunt în toi, concurenții au trecut deja printr-o serie de probe, care mai de care mai dure. Au fost solicitați din toate punctele de vedere și fiecare și-a testat limitele. Lidia Buble a spus că a trecut peste orice rușine și a cerșit pe stradă, ca să poată păstra acel 1 euro/zi pentru mâncare, pe care îl primesc concurenții.

Lidia Buble se vede în finala Asia Express

Lidia Buble a spus că se vede în finala Asia Express. Cântăreața a recunoscut că este o competiție foarte grea, dar a ținut să sublinieze că este dispusă să facă orice pentru a trece mai departe. Cunoaștem bine cu toții, din sezoanele trecute, că probele de la Asia Express sunt extrem de grele.

Eu mă văd în finală. Nu cred că este un lucru pe care nu l-aș face. La Asia Express poți descoperi cât ești de puternic. Asia Express înseamnă adrenalină, dificultate, necunoscut, stres, un psihic foarte puternic, dar și frumusețe, a spus Lidia Buble.

Una dintre cele mai mari provocări pentru concurenții de la Asia Express este cazarea pe timp de noapte. Localnicii sunt reticenți, unii îi iau în râs, fac bătaie de joc, și concurenții sunt nevoiți să caute ore în șir un acoperiș deasupra capului.

În timp ce toată lumea își bate joc de tine. Efectiv toată lumea râdea de noi. Nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, nu au ce mânca, nu au unde să doarmă. Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți.

Asia Express continuă în Turcia, Georgia și Azerbaijan

Noul sezon (4) de Asia Express se desfășoară în Turcia, Georgia și Azerbaijan. Prezentatoarea emisiunii este, de această dată, Irina Fodor. Nouă echipe au plecat în aventura vieții lor. Este vorba despre: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, Lorelei și Zarug.

Comments are closed.