Media

Cum se înțeleg, de fapt, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Se vorbește de divorț, dar iată ce au în plan vara asta

Se tot zvonește de o perioadă lungă de timp că relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a întâmpinat dificultăți și că s-a pus problema divorțului. Presupunerile s-au întețit după ce creatorul de modă a fost surprins în compania altor femei, în timp ce se afla pe litoralul românesc, fără soția sa. Pe de altă parte, Alina Sorescu a precizat că nu va comenta niciodată public chestiunile care țin de viața ei personală.

Cum se înțeleg, de fapt, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

După ce în presă au apărut informații legate de presupusul divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, iată că cel din urmă a clarificat toată situația. Într-un interviu pentru Fanatik, creatorul de modă a infirmat zvonurile cu privire la divorțul de soția sa.

Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime, a precizat Alexandru Ciucu.

Mai mult decât atât, se pare că familia Ciucu-Sorescu are planuri mari pentru vara asta și se pregătește pentru vacanță.

O să plecăm în vacanță. Momentan, așteptăm să fie clar cu restricțiile de călătorie, eu sunt vaccinat, așteptăm doar să vedem ce se va mai întâmpla. Nu am stabilit destinația, e în funcție de ce se mai petrece la nivel mondial cu restricțiile, a declarat Alexandru Ciucu pentru Fanatik.

Reacția Alinei Sorescu cu privire la divorț

Alina Sorescu a spus încă de la început că nu va comenta public despre căsnicia ei și mai ales despre ce a făcut sau nu a făcut soțul ei. Artista, cunoscută pentru discreția în ceea ce privește viața privată, a subliniat că nu va face din viața ei un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre ea.

Artista Alina Sorescu și creatorul de modă Alexandru Ciucu sunt împreună de 11 ani și au două fetițe, de care ambii sunt foarte mândri. Împreună formează o familie frumoasă, care se ține departe de lumina reflectoarelor.

Comments are closed.