Media

Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu părinții lui Bădălău. Blondina a fost primită în casa milionarului

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului. Celebra blondină ne-a obișnuit cu astfel de relații, pentru că, de fiecare dată, ea a dat peste bărbați excentrici, cu sare s-a potrivit perfect, dar cu care lucrurile nu au mers prea bine.

După ce s-au despărțit, se pare că au revenit unul în brațele altuia și au planuri serioase. Bianca chiar este iubită de familia milionarului, care a primit-o cu drag în casa lor.

Bianca Drăgușanu, favorita familiei Bădălău

Bianca și Gabi s-au împăcat. Deși au făcut mare haz din despărțirea lor și s-a vorbit mult despre acest eveniment extrem de neplăcut, se pare că au stat separați doar o zi, însă nu au spus public că au reglat conturile.

Celebra Bianca Drăgușanu este fericită acum, așa cum spune de la începutul relației. Ea este convinsă că milionarul este bărbatul vieții sale și are planuri mari cu el, de căsătorie și vrea chiar să devină mamă din nou.

Se pare că Gabi ar fi cerut-o deja în căsătorie, încă de când au fost împreună în Maldive, crezând și el să ea este femeia care trebuie să-i fie alături până la sfârșitul vieții. Blondina este o norocoasă, pentru că a reușit să se facă plăcută și de familia lui Gabi.

Potrivit unor surse apropiate vedetei, ea ar fi mers de mai multe ori acasă la Gabi Bădălău și ar fi luat masa cu părinții lui. Se spune că nu oricine are acces acolo, ceea ce înseamnă că ea este cu adevărat specială.

Bianca se înțelege bine cu soacra

Bianca ar fi mărturisit că se înțelege bine cu soacra și are o relație bună cu ea. În plus, o respectă pentru educația pe care i-a dat-o fiului său, care este un bărbat adevărat, ce știe să respecte o femeie și să o trateze așa cum merită.

 „Mă înțeleg foarte bine cu mama lui Gabi, cu familia lui, ne-am văzut de câteva ori. Am fost la el acasă, totul decurge normal, așa cum era de așteptat. Îi respect foarte mult, mai ales pentru educația dată fiului lor, știe să respecte femeile”, s-ar fi confesat Bianca Drăgușanu unor prietene apropiate.

Comments are closed.