Media

Cum se menține în formă Emilia Ghinescu. Artista a dezvăluit secretul siluetei sale

Emilia Ghinescu este admirată și felicitată atât pentru cariera sa muzicală, fiind una dintre cele mai bine cotate interprete de muzică populară din România, dar și pentru modul în care arată. Artista a mărturisit că are o singură operație de ordin estetic și a dezvăluit secretul siluetei sale.

Secretul siluetei Emiliei Ghinescu

Artista a dezvăluit că are o singură intervenție chirurgicală de ordin estetic și anume augumentarea mamară, precizând că are trei copii mari și era normal ca lucrurile să se schimbe în privința aspectului ei fizic. După ce a rezolvat asta, Emilia Ghinescu nu a mai apelat la nicio operație estetică. În schimb, are grijă la alimentație și merge la sală de patru ori pe săptămână. Îndrăgita interpretă de muzică populară spune că nu are complexe în privința aspectului ei fizic și că în general nu este genul de om care să capete frustrări că nu-i place ceva la ea.

Vin la sală de patru ori pe săptămână și când pot în fiecare zi în afară de sâmbătă și duminică pentru că atunci fac sport la evenimente și vreau să spun că am prins drag pentru că văd rezultate. (…)Nu am complexe, însă dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat lucrul respectiv. Eu am o vorbă, că intru în ”service”, ca să remediez problema., a declarat Emilia Ghinescu la Antena Stars, potrivit SpyNews.

 

Vezi această postare pe Instagram

 


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

O postare distribuită de Ghinescu Emilia Official 🌞 (@ghinescuemilia_official)

Emilia Ghinescu după ce a fost criticată pentru modul în care arată: Nu mă interesează ce spune lumea

Emilia Ghinescu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că sunt oameni care o critică pe rețelele de socializare pentru că și-ar fi făcut schimbări majore la nivelul feței și al corpului. Artista a spus că nu este vorba de asta, nici pe departe și că cei care o văd în realitate își dau seama că nu este chiar atât de schimbată. Ea a precizat că este un artist care se respectă și are grijă de aspectul ei fizic, recunoscând că a făcut anumite injecții pentru a preveni apariția ridurilor.

În cazul în care voi avea nevoie vreodată de orice altceva care să îmbunătățească fizionomia și să mă facă să mă simt confortabil cu mine când mă uit în oglindă, fără niciun fel de problemă voi apela la ele. Nu mă interesează ce spune lumea, a mai spus artista.

Emilia Ghinescu a spus că în aceeași măsură are și soțul ei grijă de aspectul ei fizic, mergând la sală unde face exerciții pentru modelare corporală, dar și la solar.

Comments are closed.