Media

Cum se menține în formă Viorica de la Clejani. Ce dietă a ținut artista

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică lăutărească formează o echipă perfectă cu soțul ei Ioniță și au o mulțime fani. Viorica este apreciată atât pentru marele său talent, dar și pentru fizicul său de invidiat. Artista a slăbit și este în mare formă acum.

Dietă Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani este printre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Stilul ei extravagant, muzica ritmată și talentul i-au adus mare succes și o țin mereu în topuri. Dintotdeauna, însă, artista a avut probleme cu greutatea și a încercat să slăbească, dar nu i-a ieșit prea mult. Artista a dezvăluit trucurile la care a apelat, deși asigură că nu ține vreo dietă sau regim special, de la medic, ci doar a luat câteva măsuri.

Cântăreața susține că și-a schimbat alimentația, după ce a constatat că are transaminazele mărite și că problema s-ar putea agrava dacă o mai ține așa. Soția lui Ioniță de la Clejani a spus că nu urmează niciun tratament, ci doar a început să consume mai multe fructe și legume și mănâncă foarte sănătos.

Mai mult, ea a renunțat să mai bea sucuri acidulate, care îngrașă foarte mult și a reușit să scape și de un obicei extrem de dăunător: mâncatul la ore foarte târzii. Ea obișnuia să mănânce noaptea, lucru de care nici soțul ei nu știa.

“În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta… Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora două noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani, probleme cu Fulgy

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a trecut printr-o perioadă extrem de agitată. Tânărul a consumat droguri, a fost prins drogat la volan, a fost implicat într-o mulțime de scandaluri și a ocupat mereu prima pagină a tabloidelor prin comportamentul lui exagerat.

Părinții săi au avut și ei de suferit de pe urma lui, pentru că acesta era agresiv cu ei, îi făcea să sufere și încerca să îi denigreze. Chiar Ioniță a fost cel care a chemat o dată poliția, pentru că nu se mai putea înțelege cu fiul său. Fulgy a stat și 30 de zile în arest la domiciliu și a fost și la recuperări, dar totul părea fără succes.

Deși în ultimele luni de zile a provocat nenumărate scandaluri, se pare că tânărul s-a schimbat acum. Nu mai postează lucruri nepotrivite pe rețelele de socializare și încearcă să facă activități potrivite. Are un program clar, este mereu protejat de bodyguarzi și nu se mai ceartă cu oamenii. El le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram că se ocupă de o afacere și curând chiar va lansa o colecție.

Comments are closed.