Media

Cum se menține Nicola în formă! Artista a dezvăluit secretul

Nicola este una dintre artistele din România despre care se poate spune că nu a fost afectată de trecerea timpului. Arată foarte bine și se poate mândri cu faptul că este o bunică tânără și frumoasă. Vedeta a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, mai ales că nu este adepta dietelor. Ce face pentru a-și păstra silueta!

Nicola a dezvăluit secretul unei siluete fără dietă

Una dintre cele mai iubite artiste din România a vorbit despre modul în care își menține silueta, fără să țină diete. Vedeta face sport des, este adepta activității fizice, iar asta se vede pe corpul ei. Și-a învățat organismul să primească orice din punct de vedere alimentar, dar a avut grijă mereu să compenseze cu sportul. Iată ce a declarat Nicola despre modul în care își menține silueta:

Fac sport, mănânc orice. Eu am avut o provocare cu mine și am zis așa: Trebuie să-mi obișnuiesc organismul să mănânce orice, dar să fac sport. M-am apucat serios de sport cam de doi ani jumătate. Am învățat să sar coarda corect, m-a învățat un boxer. Fac mult cardio, pentru că contează și ce sport fac. Fac cu gantere, aqua gym, e un cardio în apă. Eu nu știu să înot deloc, nici să mă țin la suprafață, îmi era frică la început, dar încet, încet am învățat să-mi țin echilibrul în apă, ca să lucrez bine, a spus Nicola.

 

Vezi această postare pe Instagram

 


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

O postare distribuită de Nicola Nicoleta Alexandru (@nicoladotro)

Nicola este dependentă de sport

Vedeta a declarat că este dependentă de sport și că sunt doar două zile pe săptămână în care nu face activitate fizică. Inițial s-a apucat de sport cu scopul de a face masă musculară, dar apoi a ajuns să facă sport de plăcere și spune că i se vede mulțumirea pe față când face asta.

Puțini sunt cei care știu, însă, că Nicola provine dintr-o familie de sportivi. Mama sa a făcut popice, tatăl ei a fost ciclist, iar unchiul ei – antrenor de ciclism. De mică a luat legătura cu sportul, la început cu gimnastica, apoi tenis de masă, urmat de baschet și atletism.

Ușor, ușor, lucrurile s-au schimbat și Nicola a intrat în lumea muzicală, devenind una dintre cele mai iubite artiste din România. Piesele sale sunt nemuritoare, iar artista își surprinde fanii atunci când ei se așteaptă cel mai puțin.

Comments are closed.