Media

Cum se menține tânăr Ștefan Bănică. La ce truc secret apelează de ani buni

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Marele cântăreț se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni. Fanii săi îl admiră atât pentru talentul său special, cât și pentru felul în care arată. Deși a trecut de 50 de ani, rămâne neschimbat.

Ștefan Bănică, despre secretul tinereții

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai mari artiști de la noi din țară. Milioane de oameni îl apreciază și îi fredonează versurile în concerte, dar sunt atrași și de aspectul fizic al acestuia. Se menține în mare formă și parcă niciodată nu îmbătrânește.

Puțini știu, însă că el ține foarte mult la imaginea lui și are grijă la tot ceea ce face. Nu apare niciodată nemachiat la concerte sau la TV și are în spate o întreagă echipă care lucrează la imaginea sa.

Deși puțini recunosc, Ștefan se numără și ei printre bărbații mai secretoși și nu spune că apelează la un truc interesant pentru a arăta mereu tânăr. Probabil mulți au observat că părul lui este perfect negru, ca în tinerețe. Acesta se vopsește de ani buni pentru a-și acoperi firele albe, dar nu vrea să abordeze acest subiect.

Dietă Ștefan Bănică

Ștefan Bănică este foarte sincer față de fanii săi și le vorbește despre lucrurile personale, dar cu o limită. Totuși, artistul nu a ezitat să le spună celor care îl iubesc cum reușește să se mențină mereu tânăr, dar mai ales într-o formă fizică bună.

Artistul spune că reușește să aibă o siluetă bună pentru că este atent la tot ce face, dar nu crede în diete drastice. Mănâncă mereu echilibrat, nu face abuzuri și se acceptă așa cum este. Nu se consideră un bărbat perfect, dar este mulțumit de cum arată la 53 de ani.

Stilul său de viață sănătos îl ajută să fie și un artist impecabil și să dea pe scenă tot ce are mai bun. Este mereu plin de viață și parcă niciodată nu poate sta locului.

„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea’, a declarat Ștefan Bănică.

Comments are closed.