Media

Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce s-a infectat cu covid-19. Și soția imobilizată la pat este infectată

În ultima perioadă, mai multe persoane cunoscute au recunoscut că sunt infectate cu noul virus și au vorbit despre experiența lor cu această boală. De curând, și marele actor Alexandru Arșinel a mărturisit că are coronavirus, dar și soția sa imobilizată la pat. Deși erau vaccinațim, se pare că tot au contractat virusul.

Alexandru Arșinel are coronavirus

Marele actor Alexandru Arșinel are coronavirus. După ce a avut simptome specifice virusului, s-a testat imediat și rezultatul a fost unul pozitiv, conform Fanatik. Mai mult, și soția lui a ieșit pozitivă la coronavirus, ceea ce este o veste și mai gravă, având în vedere că femeia are deja probleme grave de sănătate și este imobilizată la pat.

Alexandru Arșinel a declarat pentru Fanatik că el și soția lui sunt bolnavi, deși s-au vaccinat și au făcut chiar și rapelul de aproximativ două luni. Ei nu se mai așteptau să se îmbolnăvească, dar se pare că nu au avut deloc noroc. Actorul se teme pentru viața sa și a soției, având în vedere că fac parte din categoria de risc, având o vârstă înaintată și multiple probleme de sănătate. Cei doi se află acum la spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul.  Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel și soția sau au handicap

Alexandru Arșinel are mare încredere în medicină și ține cont de indicațiile medicilor. Încă din luna februarie s-a vaccinat și cu rapelul și speră că lucrurile vor reveni la normal, pentru că are mare încredere în doctori. Și soția lui s-a vaccinat, deși este imobilizată la pat.

Femeia este în această stare de aproximativ 4 ani, după ce a avut un accident banal. Ea a căzut pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap, ceea ce a paralizat-o aproape complet. Actorul este cel care are grijă în permanență de femeia alături de care trăiește de mai bine de 50 de ani, dar nici starea lui de sănătate nu este prea bună.

Actorul a făcut un transplant de rinichi în 2013 și de atunci are certificat de handicap. Mai mult, în ultima vreme, el a declarat că obosește foarte repede, se mișcă greu și nu mai poate fi activ ca înainte, semn că vârsta începe să-și spună cuvântul.

Comments are closed.