Media

Cum se simte Alina Laufer după nașterea prematură: “Am momente în care cad…”

Alina Laufer trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, dar și cea mai dificilă. Deși i-a fost îndeplinit visul de a deveni din nou mamă, sarcina a fost una cu probleme și a născut prematur. Vedeta este acum în spital și așteaptă ca cei mici să ia în greutate și să se întărească, pentru a putea merge toți trei acasă, fericiți.

Alina Laufer, mamă-eroină

Alina Laufer a depus multe eforturi pentru a deveni din nou mamă. La 39 de ani, cu ajutorul medicinei, în urma unei proceduri de fertilizare in vitro, vedeta a reușit să rămână însărcinată pentru a doua oară, de data aceasta fiind vorba de o dublă-bucurie: este mamă de gemeni.

Alina a avut, însă, probleme mari cu sarcina, ajunsă la nici 30 de săptămâni. Fosta soție a lui Jorge a ajuns de urgență la spital, după ce membranele fetiței pe care o purta în pântece s-a rupt.

Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o ajuta pe viitoarea mămică și chiar i-au oferit asigurarea că nașterea nu este încă aproape, ceea ce i-a dat puterea Alinei. Cu toate acestea, la doar câteva zile, micuții au venit pe lume.

Alina este optimistă și vrea să-și strângă gemenii în brațe

Alina Laufer a dat naștere băiețelului și fetiței sale pe data de 15 februarie. Cel care a făcut marele anunț a fost chiar soțul ei, Ilan, care i-a ținut pe fani la curent mereu cât timp soția lui s-a aflat în spital.

Alina a făcut și ea o serie de declarații după ce a născut. Ea este optimistă și convinsă că cei mici se vor recupera rapid și vor merge acasă toți trei, fericiți, unde toată lumea în așteaptă cu nerăbdare, în special proaspătul tătic.

Alina s-a luptat cu o mulțime de stări în tot acest timp, dar încearcă să fie tare pentru copiii ei. Băiețelul are nevoie de ajutor pentru a putea respira, dar are încredere că medicii vor face tot ce pot pentru micuții ei.

“Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe. Am momente în care cad, îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor. Nu am starea necesară, însă mă bucur că sunt atâtea mămici care mă încurajează, mă susţin. Am trecut printr-un carusel de emoţii din cauza copilaşilor.

Băieţelul nostru are nevoie de puţin ajutor cu respiraţia. Este nevoie de multă răbdare, am încredere în doctori. Mă aflu în cel mai sigur loc pentru copii. Am încredere că o să îi scoatem de aici mari şi frumoşi’, a spus Alina Laufer.

Comments are closed.