Media

Cum se simte Dana Deac, după probleme grave de sănătate. Ce s-a ales de fosta prezentatoare TV

Dana Deac a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra vedetă de la TVR a dispărut de ani buni din lumina reflectoarelor, după ce problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap și nu i-au mai permis să fie activă. Ce mai face ea acum, după ce a luptat cu boala ani întregi.

Dana Deac a învins de cinci ori cancerul

Dana Deac a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară. Celebra vedetă de la televiziunea română a avut probleme grave de sănătate și de atunci nu a mai apărut la TV. S-a retras din lumea mondenă și lipsa ei din lumina reflectoarelor chiar s-a simțit.

Dana Deac a învins cancerul de cinci ori. Prima dată a simțit că cedează și nu mai avea deloc încredere în ea, dat ulterior a învățat să lupte. A avut parte de cei mai buni medici și a reușit să învingă boala.

Când credea că a scăpat, după zece ani, cancerul a recidivat şi a suferit o nouă intervenţie chirurgicală în 2017. Dana Deac a fost diagnosticată cu cancer tiroidian şi a fost operată la Spitalul Memorial din Instanbul, dar acum nu mai are probleme, ci ține boala în frâu cât de mult poate cu ajutorul medicilor.

Dana Deac mai are probleme de sănătate

Dana Deac nu a scăpat de problemele de sănătate nici acum. Chiar dacă nu a mai avut atât de multe complicații în ceea ce privește cancerul, ci doar a rămas în atenția medicilor pentru controale și investigații constant. Ea a revenit în activitate și are poftă de muncă acum, pentru că mereu a iubit televiziunea și abia aștepta să poată munci din nou.

Arată foarte bine acum și nici nu se vede că a fost bolnavă. Radiază de fericire când este în fața camerelor și zâmbește cu mare drag.

Prezentatoarea de la TVR a explicat pe rețelele de socializare ce veste i-a dat medicul, după ce a ajuns la spital din cauza unor dureri de cap. Aceasta spune că nu se mai liniștea deloc și a decis să facă un control, iar medicii i-au spus că nu poate scăpa de accidentul vascular oricât de mult s-ar proteja. Medicul i-a promis că va fi bine în următoarea perioadă, dar trebuie să fie mereu atentă.

“Azi am fost la doctor, pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: «Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa că alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp. Dumneavoastră alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani»”, a scris vedeta TVR pe rețelele sociale.

Comments are closed.