Media

Cum și-a dezamăgit Liviu Vârciu fiica cea mare. De ce nu s-a ținut de promisiunile făcute

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din țara noastră. Înainte de a fi cu Anda Călin, el a mai avut și alte relații serioase, iar cu una dintre femeile din viața sa are și o fată de 19 ani, Carmina. Relația lor s-a schimbat de-a lungul anilor, iar tânăra a fost dezamăgită de tatăl ei, care i-a făcut promisiuni pe care nu le-a respectat.

Vârciu nu s-a ținut de promisiunile făcute Carminei

În urmă cu ceva timp, în showbiz se vorbea despre un cadou de 100.000 de euro pe care Liviu Vârciu i l-ar fi oferit fiicei sale, Carmina. Era vorba despre un apartament în Capitală, unde tânăra avea să locuiască atunci când urma să vină la facultate.

Carmina a mărturisit că tatăl ei nu i-a luat niciun apartament, deși îi promisese asta. Ea susține că el doar s-ar fi lăudat cu asta, dar a uitat să se mai țină de promisiune. La fel ar fi procedat și atunci când tânăra a făcut 18 ani și i-a promis că-i va cumpăra o mașină, dar a uitat și de această promisiune și nu a făcut-o nici după un an.

 „Da, mă mut în București dar nu mi-a cumpărat tata apartament. Cel mai probabil o să locuiesc cu chirie. În ceea ce privește apartamentul, el a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea că a cheltuit 100.000 de euro pe el„, a spus Carmina.

Vârciu și Carmina, relație specială

Liviu Vârciu are o relație frumoasă cu fiica sa. Chiar dacă au mai existat neînțelegeri, Carmina păstrează legătura cu tatăl său. Niciodată nu au putut sta separați mult timp și stau împreună ori de câte ori au ocazia.

Mai mult, cei doi au chiar și un tatuaj împreună, de care sunt foarte mândri. Vârciu și fiica sa au simțit că trebuie să facă ceva care să îi lege pentru totdeauna.

Carmina a mers în vacanță la tatăl ei și au mers și s-au tatuat amândoi. Cei doi și-au scris un citat pe mână, iar acesta începe de pe mâna fetei și se continuă pe mâna tatălui.

‘Cât timp voi trăi tu vei fi mereu fetița mea’, este citatul pe care cei doi au decis să-l păstreze pe piele tot restul vieții lor.

Dacă cu tatăl ei se înțelege bine, nu la fel poate spune și despre Anda. Carmina a declarat că nu are niciun fel de relația cu iubita tatălui său și nu intenționează să vorbească vreodată cu ea.

„Nu, eu cu ea nu vorbesc. Nu am nicio legătură cu ea. Cea mai mare legătură o să o am cu tatăl meu. Nu am ce să comentez, e viața lui și alegerea lui’, a mărturisit fiica lui Liviu Vârciu.

Comments are closed.