Știri

Cum și-a găsit un șofer mașina pe care o parcase strâmb. “Merge la vandalizare” (Video)

Lipsa locurilor de parcare din marile orașe ale țării se resimte din ce în ce mai tare, odată cu creșterea numărului de autoturisme. Din lipsă de variante, mulți șoferi folosesc avariile și lasă mașinile chiar în stradă, doar pentru că au treabă la magazinul din colț, și chiar și atunci când parchează, nu se uită de două ori să se asigure că este loc permis. Pentru a-i pedepsi, ceilalți participanți la trafic apelează la fel de fel de mijloace: le ridică ștergătoarele, le lasă bilețele, sau pozează mașina și urcă poza pe grupurile de Facebook.

Ce a pățit un șofer care a parcat mașina strâmb

Un șofer din Suceava și-a găsit mașina înfoliată complet, și cu un mare banner pe care scria: parchează corect!!! S-a întâmplat pe o stradă din Suceava, iar poza cu mașina a devenit virală și a făcut deliciul internauților.

Autoturismul nu era parcat în loc nepermis, însă era parcat strâmb, într-o zonă foarte aglomerată din oraș. Cineva s-a gândit să-i dea o lecție șoferului, chiar dacă pentru asta a avut de muncă până a înfoliat tot autoturismul.

Mulți dintre cei care au văzut pozele au fost de părere că gestul este unul exagerat, întrucât mașina era parcată aproape corect, cu roțile din stânga peste linia de delimitare.

Cum au reacționat internauții când au văzut mașina înfoliată

Iată câteva păreri exprimate în mediul online de către cei care au văzut pozele cu mașina înfoliată:

Glume între prieteni, dar dacă se duce omul la Poliție și face plângere, nu vor mai râde cei care s-au jucat cu folia.

Merge la vandalizare!

Adevărul este că sunt multe persoane care sfidează orice regulă…

Și dacă cei din stânga/dreapta au parcat prost și el nu avea cum să parcheze altfel?

La un moment dat, patru tineri s-au apropiat de autoturism și au scos folia, după care s-au urcat în mașină și au plecat, fără să comenteze cu privire la incident. Mai mult decât atât, ei au lăsat folia jos, în locul autoturismului și s-au făcut nevăzuți, spre nemulțumirea celor care se așteptau să arunce gunoiul la coș.

Comments are closed.