Magazin

Cum și-a pierdut Maria Ciobanu averea! Artista a rămas fără casele din România! „Este o dramă”

Maria Ciobanu se poate mândri cu o carieră muzicală la care mulți doar visează și de pe urma căreia a dobândit sume impresionante de bani. Cu toate acestea, ghinioanele s-au ținut lanț de artistă, iar averea de peste 2 milioane de euro s-a risipit.

Maria Ciobanu este considerată una dintre cele mai buni voci din România, din toate timpurile. „Ciocârlia muzicii populare” se poate mândri cu o carieră de peste 60 de ani, n care a cântat cu tot sufletul pentru publicul ei. Mereu o prezență remarcabilă și cu un talent imposibil de egalat, artista a făcut avere din urma cântărilor și aparițiilor sale publice. Cu toate că la un moment dat făcea parte din topul celor mai bogați cântăreți de la noi, ghinioanele s-au ținut lanț de ea.

Maria Ciobanu și-a pierdut două case

Deși avea o avere estimată la peste 2 milioane de euro, cu proprietăți și obiecte personale de valoare precum bijuterii foarte scumpe, artista a pierdut casele pe care le deținea în România. Una dintre ele a fost demolată, iar din cealaltă a fost dată afară, după ce s-a constatat că locuința avea alt proprietar. Cu efort foarte mare a reușit să cumpere cea de-a treia casă, pe care pur și simplu o adoră și se simte cel mai bine atunci când vine în țară alături de soțul ei.

Vedeta a reușit să cumpere o casă în București pe care dorește să o lase moștenire fiicei sale, Camelia. De asemenea, artista nu a uitat nici de ceilalți copii, așa că le-a cumpărat câte un apartament în capitală și a construit și o altă casă, cu 3 apartamente, ce le va rămâne tot copiilor. Maria Ciobanu a mărturisit că a muncit din greu pentru a strânge banii necesari pentru a face aceste achiziții, mai ales după ce a fost nevoită să o ia de la 0. Artista cânta și la câte 3 evenimente pe weekend pentru a face față cheltuielilor, însă acum se bucură de roadele muncii sale.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre averea Mariei Ciobanu

Pe de altă parte, Adriana Bahmuțeanu a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, cu averea Mariei Ciobanu și de ce a fost dată afară din casa unde locuia. Potrivit acesteia, artista a trecut prin drama sistemului comunist, pe care o generație întreagă a fost nevoită să îl suporte. Deși a trecut prin perioade extrem de dificile din punct de vedere financiar, cântăreața și-a pus ordine în testament și și-a repus averea pe picioare.

„Le-a pierdut pentru că asta a fost drama regimului comunist. Sunt foarte mulți oameni în această situație. Nu le-a pierdut la jocuri de noroc, ci din cauza regimului și a legilor strâmbe din țară. După ce i-a fost demolată, s-a mutat într-o casă care s-a dovedit a avea proprietar. Maria Ciobanu și-a făcut o casă mare în centrul Capitalei, i-a pus la adăpost pe fiii ei. Eu nu am văzut cu ochii mei testamentul, dar știu că și-a pus la punct situația ca să nu se repete istoria lui Ion Dolănescu. A făcut ordine în avere, ca să nu existe certuri între copii, deși ei se înțeleg foarte bine. Cu siguranță, este că s-au înțeles, totul este în regulă. În afară de pierderile materiale, Maria Ciobanu a reușit să își refacă averea, să treacă peste această dramă.”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Antena Stars

Comments are closed.