Media

Cum și-au împărțit averea Anda Adam și soțul ei. Oficial, nu au divorțat încă!

Anda Adam și soțul ei și-ar fi împărțit deja averea și fiecare a ales cu ce să rămână din ceea ce au clădit împreună. Oficial, Anda și Sorin nu au divorțat încă, dar cântăreața recunoaște că se află într-o altă relație și este foarte fericită alături de alt bărbat, de câteva luni deja. Pe de altă parte, soțul ei spune că Anda este o femeie liberă și poate trăi așa cum dorește.

De mult timp planează zvonul despărțirii asupra familiei Andei Adam, dar cântăreața a infirmat că sunt probleme la ea în casă. Totul până când au apărut poze pe rețelele de socializare în brațele altui bărbat și n-a mai fost loc de întors.

Întrebat atunci ce se întâmplă, Sorin Niculescu a avut o reacție surprinzătoare pentru un bărbat înșelat. „Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!’, spunea Sorin Niculescu în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Sorin Niculescu nu și-a jignit soția și nici nu a dat din casă mai mult decât era cazul, în timp ce Anda și noul ei iubit postau fotografii incendiare pe Instagram.

„Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, mai spunea soțul Andei Adam.

Cum și-au împărțit averea Anda și soțul ei

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că Anda și Sorin au făcut deja un soi de partaj, căsătoriți încă fiind, prin care și-au împărțit bunurile dobândite în timpul căsătoriei.

„Ea a rămas să locuiască în apartamentul în care locuiau împreună. În rest, nu au făcut niciun partaj oficial. Totul a rămas la comun, inclusiv afacerea imobiliară pe care o au. Profitul îl vor împărți în mod egal, dar firma rămâne pe numele amândurora’, au declarat surse apropiate cuplului pentru Playtech.ro.

Anda Adam: „Mă simt binecuvâtată”

Anda Adam nu se mai ascunde deloc atunci când vine vorba de sentimente. Căsnicia artistei cu Sorin Nicolescu este istorie, iar noul ei iubit o face să se simtă împlinită și fericită, iar dovada stă și în ultima fotografie pe care a publicat-o pe Instagram, care s-a lăsat, cu foarte multe reacții.

În descrierea imaginii, cântăreața i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei. „Mă simt binecuvântată! Te iubesc!’, i-a declarat Anda Adam iubitului ei.

Reacția lui nu a întârziat să apară, motiv pentru care și-a complimentat iubita pe măsură. „Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte! (nr. versurile piesei All my Love a lui John Legend’, este comentariul lăsat de bărbat.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.