Media

Cum strâng bani Eva și David Măruță. Cei doi frați au un scop precis

Eva și David Măruță știu exact ce vor de la viață. Cei doi frați celebri au decis să pună bazele propriei afaceri, la colț de stradă. Copiii Andrei și a lui Cătălin Măruță au pus o masă pe stradă pe care locuiesc, au scos din casă și niște scaune, și s-au apucat de treabă. Profitând de o zi însorită de primăvară, frații Măruță s-au gândit să prepare cocktailuri și să le vândă trecătorilor.

Eva și David Măruță au vândut cocktailuri

Cei doi frați s-au pus pe treabă cu un scop precis: vor să strângă bani pentru a-și cumpăra un câine. Ei s-au gândit și la situația în care nu le vor ajunge banii, motiv pentru care i-au propus tatălui lor, să facă jumătate-jumătate cu plata pentru noul membru al familiei.

Cum strâng bani Eva și David Măruță. Cei doi frați au un scop precis

Doar un câine vreau. Vreau un căţel, un Husky sau orice alt câine. Baţi din palme şi gata! Sau te duci la mall şi cumperi unul. Dacă nu, îţi dăm noi bani pentru că avem. Avem mulţi bani, i-a spus Eva lui Cătălin Măruță.

Eu vreau un Pomeranian. Eu zic să facem aşa: plătim noi jumate şi tu jumate şi luăm câine, a spus David hotărât.

Pentru a se asigura că strâng cât mai mulți bani, cei doi frați au început activitatea în plină stradă, gândindu-se că așa vor fi văzuți de mai mulți oameni. Primul care a ajuns la standul lor cu cocktail-uri a fost chiar tatăl lor. David l-a rugat să posteze pe Instagram afacerea lor, ca să o promoveze.

Deci nu pot să cred așa ceva. În capătul străzii, e o afacere aici. David, ați ieșit din casă și ți-ai pus măsuța și vinzi cocktail. Nu pot să cred! Adică voi ați făcut chestia asta? Eva, te-ai apucat de afaceri? Voi ce faceți aici?, a spus Cătălin Măruță.

Evident, cum e și în viața reală în afaceri, deja au și apărut primele nemulțumiri, din partea Evei care a spus că David nu împarte banii cu ea.

Comments are closed.