Media

Cumantul lui Florin Salam îi aduce acuze grave manelistului: „Nici o lumânare nu-i mai aprinde”

Au trecut 12 ani de când Fănica, soția lui Florin Salam a murit, fostul cumnat al manelistului îi aduce acuzații grave. Într-o intervenție la Antena Stars acesta a povestit  că Salam a uitat de soția lui care se odihnește pentru vecie.

„Nici o lumânare nu-i mai aprinde”

Fratele fănicăi a povestit chiar astăzi, o zi extrem de tristă pentru familia lui, câ Bey Salam este cea care se ocupă de parastas în fiecare an și este singura care nu și-a uitat mama.

Florin Salam însă pare șă fi uitat de tot de soția lui și n-a mai trecut de ani buni pe la cimitir, dar nici nu s-a implicat în tradițiile care amintesc de cei adormiți dintre noi.

”Noi, părinții, copii ei, a fost o zi mare, când ea a plecat de lângă noi, a fost în ziua de Florii. Fata ei, Betty, nepoata, a făcut parastasul. Ea a făcut totul pentru mama ei. Betty își face datoria vizavi de mama ei, mai departe nu pot să vorbesc.

Pentru că este tatăl ei. Este al 8-lea an în care nu merge la sora mea, nici să îi aprindă o lumânare. Poate cu ocazia asta de Paște va merge.”, a spus fratele Fănicăi în ziua în care se împlinesc 12 ani de la deces, pentru Antena Stars.

Florin Salam este acuzat că face dramă la nunți pentru a spune lumea „cât suferă”

Fratele Ștefaniei a dezvăluit că Florin Salam obișnuiește s-o pomenească pe fosta soție la nunți. Și-l acuză de regie, acesta îndurerat i-a cerut să nu mai pomenească de Fănica și să o lase în pace.

”Pe noi ne-a durut asta. să nu o mai pomenească la nunți, ca să nu zică lumea cât suferă Salam. A suferit primii 3-4 ani, dar mai departe au fost numai regii, actorii, să vadă lumea la Tv.”, a mai spus el.

 

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.