Media

Cuplu nou în showbiz-ul românesc. Au fost colegi la Survivor

Cuplu nou în showbiz-ul românesc. Este vorba despre doi foști concurenți de la Survivor România – sezonul 2. Nu a fost nimic între ei în timpul competiției, nici nu au interacționat, fiind vorba despre concurenți din tabere diferite. Iată că emisiunea s-a încheiat, iar ei și-au dat seama că simt atracție unul față de celălalt.

Simona Hapciuc și Albert Oprea și-au recunoscut relația

Vestea i-a mirat pe mulți, mai ales că în emisiune nu au dat de înțeles că s-ar plăcea. Ei bine, în cadrul unui interviu Wow News, cei doi au vorbit despre faptul că există atracție între ei și clar mai mult decât o prietenie, s-au tachinat ca doi îndrăgostiți, dar totuși nu au recunoscut oficial că sunt un cuplu.

Albert Oprea a spus că a visat-o pe Simona de mai multe ori, după ce s-a întors în România, odată cu finalizarea filmărilor pentru Survivor.

El a spus că a fost atras de modul în care arată Simona, dar și de modul în care gândește.

La rândul ei, Simona Hapciuc, a spus că apreciază la Albert că este manierat și familist. Faimoasa a fost profund impresionată când Albert i-a dat un cadou fiului ei.

Există ceva între noi. Are o rezistență psihică ieșită din comun, este foarte manierat. Din ce am observat la el este că este și foarte familist (…) Putea să oprească să-mi cumpere mie un buchet de flori, dar nu, el s-a oprit și a cumpărat un cadou pentru Dimitrie, a spus Simona Hapciuc.

În replică, Albert a spus că așa a simțit el, să ofere un cadou fiului Simonei, pe care l-a luat în brațe și cu care chiar s-a jucat. Simona a spus că motivul pentru care l-a plăcut atât de mult și l-a susținut este pentru că vede în el partea care îi lipsește ei, după care aleargă, dar care nu îi vine în mod natural.

Albert a spus că în relațiile cu fetele nu este perseverent și că nu forțează dacă vede că nu există interes.

Comments are closed.