Știri

Curs valutar 21 iunie 2022. Cele mai cunoscute monede evoluează surprinzător

Curs valutar 21 Iunie 2022. Vezi ce valori au atins astăzi monedele care te interesează. A fost o zi plină de surprize din punct de vedere economic, iar ședința de astăzi a venit cu vesti bune pentru unii. Află dacă valorile de astăzi sunt în favoarea ta.

Curs valutar euro

Euro a ajuns astăzi la valoarea de 4,9253 lei, ceea ce înseamnă că a scăzut puțin față de ziua de luni. Nu este o evoluție semnificativă, dar cel puțin se menține pe poziții și nu are parte de scăderi bruște.

Cât despre dolar, și moneda americană a crescut. Se menține pe pozitii și este intr-o continuă evoluție.

Valorile de astăzi sunt valabile 24 de ore de la emiterea lor, ceea ce înseamnă că mâine va avea loc o nouă ședință bancară. Prețul monedelor diferă de la zi la zi și este bine să urmărim aceste Evoluții, mai ales dacă vrem să facem vreo mișcare în plan financiar.

Schimbul valutar diferă de la bancă la bancă. Totuși, dacă vrei să schimbi bani, mai bine ai opta pentru o agenție privată, pentru că prețurile sunt mult mai bune acolo.

Cele mai importante evoluții bancare

Cursul valutar a crescut semnificativ în ultima perioadă la casele private. Acest lucru a avut loc din cauza războiului si a lipsei semnificative de Cash. Un euro depășește valoarea de schimb de 5 lei în unele locuri.

Ultimul maxim istoric al monedei euro a fost de 4.9495 lei, cotație înregistrată pe 22 septembrie 2021. Cât despre dolar, nu a mai crescut de pe 10 februarie, când a fost apreciat la 4.3218 lei.

ROBOR la trei luni a crescut luni la 6,18%,  faţă de 6,17%, iar ROBOR la şase luni a crescut la 6,32%, faţă de 6,31%. Evoluția este una surprinzătoare comparativ cu anul 2021, având în vedere că suntem abia la jumătatea noului an. Specialiștii susțin că vom avea parte de multe astfel de Evoluții în acest sens.

Comments are closed.