Media

Dan Barna a devenit tată! Prima imagine cu băiețelul

Fericire mare în familia lui Dan Barna! Vicepremierul a devenit tătic astăzi și deja a publicat prima imagine cu băiețelul .El a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, unde urările de bine au început să curgă.

A născut soția lui Dan Barna

Soția lui Dan Barna a născut astăzi un băiețel care a primit nota 10 la naștere. Vicepremierul a postat deja o imagine cu micuțul, deși de obicei este foarte rezervat în ceea ce privește viața personală.

„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră’, a scris Dan Barna pe Facebook, în dreptul fotografiei cu bebelușul.

Imaginea a stârnit o mulțime de reacții și bebelușul și părinții lui au primit numai urări de bine. Internauții l-au felicitat pe proaspătul tătic și l-au încurajat să se bucure din plin de noua etapă a vieții sale care abia începe.

Dan Barna este căsătorit cu Olguța Totolici de aproximativ 15 ani. Femeia ocupă o funcție importantă la OMV Petrom, unde lucrează de 11 ani. Mai exact, este Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, de aproximativ 9 luni. Până să ajungă la acest nivel, ea avea funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department.

 

Comments are closed.