Media

Dana Budeanu o apără pe Flavia Groșan: “Viaţa este despre oameni ca dr. Flavia Groşan”

Flavia Groșan este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Medicul pneumolog a devenit celebru după ce a făcut mai multe declarații legate de schema de tratament cu care tratează bolnavii de covid acasă, dar și despre problemele din spitale. Deși este criticată aspru, există și o mulțime de oameni care o susțin. Printre ei se numără și Dana Budeanu.

Dana Budeanu, susținătoarea Flaviei Groșan

Flavia Groșan a devenit cunoscută după ce a declarat că a tratat mii de pacienți prin intermediul unei scheme proprii, folosindu-se de consultații online, fără ca aceștia să meargă la spital. Ea a făcut publică și schema de tratament, de unde au pornit tot felul de acuzații.

Totuși, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care o critică și cei care o susțin pentru ceea ce face. Din cea de-a doua categorie face parte și Dana Budeanu care, de obicei, este un critic aspru și nu se regăsește prea mult în părerile celorlalți. Cele două femei au avut ocazia să discute în direct la Antena 3.

Dana Budeanu a felicitat-o pe Flavia Groșan pentru ceea ce face și a declarat că ea este medicul la care va merge dacă vreodată va avea probleme, pentru că i-a câștigat încrederea pe care a pierdut-o când vine vorba de spitalele din România. Criticul apreciază mult modul în care medicul lucrează și este de părere că Flavia Groșan este soluția pentru această situație dificilă prin care trecem.

 “Vreau să vă felicit, vă admir de foarte mult timp, vreau să vă mulțumesc că ați vrut să vorbiți cu oamenii prin intemediul ecranului și să îi faceți să simtă că există speranță. Ceea ce trăim este un film din păcate regizat, nu suntem în poziția de a spune cine și cum, dar suntem în poziția de a liniști pe toată lumea. Eu o fac glumind mereu, dar dumneavoastră, după un an, ați venit și ați pus ștampila medicului pe liniște.”, a declarta Dana Budeanu.

Medicul pneumolog a avut de zis doar cuvinte de laudă la adresa Danei Budeanu, căreia i-a mărturisit că o apreciază și i-a răspuns și unei curiozități. Astfel, specialistul i-a explicat că atât ea, cât și cele mici au anticorpi pentru că ar fi fost infectate, însă boala a fost una ușoară și nu s-a simțit deloc.

Flavia Groșan a scăpat fără sancțiune la Colegiul Medicilor

Medicul Groșan a scăpat fără sancțiune în urma ședinței de luni a Colegiului Medicilor Bihor. Deși a venit însoțită de avocat, membrii comisiei de etică i-au explicat că nu este vorba despre o anchetă, ci despre o simplă discuție pe marginea afirmațiilor sale din ultima perioadă.

Afară a fost așteptată de o mulțime de oameni care o susțin, printre ei fiind și foști pacienți, mândri de rezultatele obținute după ce au apelat la ajutorul medicului pneumolog.

Comments are closed.