Media

Dana Rogoz și familia ei au plecat cu peripeții în vacanța din Grecia

Dana Rogoz, soțul ei Vlad și cei doi copii pe care-i au împreună au plecat astăzi în vacanță. Actrița povestește amuzată ca au avut parte de peripeții în drum spre aeroport.

Dana Rogoz și familia în vacanță în Grecia

Dana Rogoz și familia ei pleacă pentru prima dată într-o vacanță, în afara țării, în formula de patru membri în familie. Amuzată actrița povestit pe o rețea de socializare cum au uitat pe capota mașinii care îi ducea la aeroport cutia de pizza comandată pentru a o servi până se îmbarcă în avionul spre Grecia.

Am ajuns la aeroport. Am scos toate bagajele din masina care ne-a adus, doar ca am uitat o cutie cu pizza sus, pe capota ei.

Era o pizza pe care o comandasem acasa, dar pe care nu apucasem sa o mancam inainte de a pleca spre aeroport. “PIZZAAAA!” a srigat Vlad dupa masina care pleca impreuna cu ea.

Radu s-a repezit sa o recupereze, moment in care palaria i-a scapat in strada. “Zici ca suntem din desene animate” a concluzionat Vlad, razand, pe buna dreptate.

Si asa binedispusi cum eram dupa aceasta prima peripetie, de inceput de vacanta, l-am rugat pe Radu sa ne faca repede niste poze in fata aeroportului. Si toate au iesit asa.

Nu, nu trebuie sa va schimbati dioptria, asa sunt ele… mai speciale. Hai ca am inceput bine prima noastra vacanta in afara tarii in aceasta formula. A

m scris si pe blog un articol despre aceasta plecare, asa ca va las linkul aici, caci poate aveti putin timp sa ne ajutati cu niste sfaturi. Va pupam!”, a scris Dana Rogoz pe Facebook și blogul ei.

Cu toate peripețiile au ajuns cu bine la avion și urmează să petreacă câteva zile în Grecia.

FOTO: danarogoz.com.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.