Media

Dani Mocanu condamnat la închisoare! Instanța a decis unde va trebui să muncească

Dani Mocanu a primit o lovitură cruntă! Manelistul a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare. El a fost prins la volan de trei ori în aceeași zi, deși avea permisul suspendat. S-a întâmplat pe 28 aprilie 2020, dar abia cum și-a aflat sentința.

Dani Mocanu va face muncă în folosul comunității

Manelistul a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare și va face muncă în folosul comunității timp de 90 de zile, la Direcția de Sănătate Publică Argeș, sau la Primăria Municipiului Pitești.

Va fi supravegheat timp de 2 ani, va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune și să comunice schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile.

În acest timp, manelistul va trebui să comunice schimbarea locului de muncă și să frecventeze un program de reintegrare socială.

De menționat este că sentința nu este definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile.

Dani Mocanu a fost prins la volan de trei ori în aceeași zi, el având permisul suspendat. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe 24.08.2020, la orele 04.00, 16.00 și 16.44.

Cântărețul a mai avut probleme cu legea. El a fost acuzat pentru rănile unui leu folosit într-unul din videoclipurile sale. Polițiștii i-au deschis dosar penal.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a transmis la acea vreme, IPJ Argeș.

Videoclipul cu pricina este postat pe contul de Youtube al manelistului și se numește Stop România. A fost publicat în urmă cu șapte luni și are 25 de milioane de vizualizări.

Comments are closed.