Media

Dani Oțil a aflat de la un expert! Cum se schimbă viața de cuplu după ce apare un copil: “a venit să ne întristeze”

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil vor deveni, curând, părinți pentru prima dată. Cei doi s-au căsătorit anul acesta și au devenit, oficial, o familie. Recent, în cadrul emisiunii pe care o moderează, Dani a primit sfaturi prețioase de la un expert în parenting, cu privire la modul în care se schimbă relația de cuplu, după ce apare un copil.

Dani Oțil va deveni tată de băiat. Ce l-a sfătuit expertul în parenting

În emisiunea Super Neața a fost invitată Ruxandra Luca, expert în parenting, care a vorbit despre cum se schimbă viața de cuplu după ce apare un copil.

Luca a stat de vorbă cu Dani Oțil, care urmează să devină tată, iar sfaturile pe care le-a oferit aceasta, au fost ascultate cu atenție de către Dani, care a dat de înțeles că este puțin îngrijorat.

Curând, soția lui, Gabriela Prisacariu, va aduce pe lume primul copil al familiei – un băiețel.

Un copil este o binecuvântare, el nu vine nici să-ți salveze relația, dar nici să ți-o destrame. Vine pur și simplu să scoată la iveală vulnerabilitățile cuplului. Este foarte important unde eram noi ca parteneri în momentul în care am hotărât să aducem pe lume un copil. Dacă relația e bună, venirea pe lume a unui copil este o perioadă dificilă pentru ambii părinți, dar care va trece. Altfel vom afla că sunte, într-o relație care nu a funcționat niciodată. Situația trebuie evaluată înainte de a face copii. Unii fac copii din motive greșite. Mulți au impresia că un copil vine să salveze relația, a spus Ruxandra Luca.

Ce așteptări au femeile de la bărbații care devin tați

Expertul în parenting a mai spus că femeile obișnuiesc să aibă așteptări de la partenerii lor de viață, mai ales după ce apare un copil în familie, și de acolo vin și dezamăgirile. Ruxandra Luca a spus că dacă ai un partener care nu ridică un pai de pe jos, e complet greșit să te aștepți că după ce apare copilul, el va deveni brusc responsabil.

Mai în glumă, mai în serios, Dani Oțil a spus că s-a întristat și a părut că-și face griji în privința schimbărilor din viața lui: A venit să ne întristeze…nu puteai să vii și tu peste doi, trei ani, cu subiectul ăsta?, a spus matinalul.

Curând, Dani va afla singur ce înseamnă venirea pe lume a unui copil. Gabriela, soția lui, este însărcinată în 30 de săptămâni.

Comments are closed.