Media

Dani Oțil a dezvăluit sexul bebelușului. Matinalul de la Neața a scăpat porumbelul în direct

Dani Oțil va fi tătic. Matinalul de la Super Neața este cu adevărat încântat de noua postură, iar asta se vede în fiecare zi în emisiunea pe care o moderează. Dani nu ratează nicio ocazie să facă referire la faptul că logodnica lui este însărcinată și că în curând vor deveni părinți. Desigur, bucuria este justificată, la fel și curiozitatea colegilor săi de platou, dar și a telespectatorilor: va fi băiețel sau fetiță?

Dani Oțil a dezvăluit sexul bebelușului

Prezentatorul TV a spus, fără să-și dea seamă, că bebelușul este băiețel. În direct, la Super Neața, în timp ce o intervieva pe Bianca Tirsin – reprezentanta României la Miss Univers, Dani Oțil a scăpat porumbelul. Până acum, matinalul a tot evitat să răspundă care este sexul bebelușului, deși a recunoscut că el și Gabriela știu deja răspunsul.

Dani Oțil a dezvăluit sexul bebelușului. Matinalul de la Neața a scăpat porumbelul în direct

Dani Oțil a dezvăluit sexul bebelușului. Matinalul de la Neața a scăpat porumbelul în direct

Dani Oțil: O să fiu o mama bună de băiat.

Bianca Tirsin: Felicitări!

Dani Oțil: Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puțin.

Imediat după ce a spus asta, prezentatorul TV s-a schimbat la față, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că pur și simplu s-a scăpat și nu trebuia să dezvăluie astfel sexul bebelușului.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, viitori părinți

Atât Dani, cât și Gabriela au arătat că sunt foarte fericiți și trăiesc cele mai frumoase clipe. Cei doi s-au logodit la începutul anului 2020, în Mexic, în timpul unei vacanțe. Anunțul că urmează să devină părinți a venit din partea lui Dani, care a făcut o postare amuzantă și emoționantă totodată, pe rețelele de socializare.

Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil

Gabriela Prisacariu este însărcinată în cinci luni și a primit de la medic recomandarea de a se ține departe de efort fizic, ceea ce îi vine destul de greu, ea fiind pasionată de sport.

Comments are closed.