Media

Dani Oțil, despre prima noapte cu fiul său. Prezentatorul l-a vegheat toată noaptea

Dani Oțil, cel mai iubit prezentator al momentului, trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale alături de Gabriela Prisăcariu. Cei doi au devenit părinți de doar câteva zile și trec acum prin cele mai puternice sentimente. Dani a vorbit despre prima noapte alături de micuțul care tocmai a sosit acasă cu mama lui.

Dani Oțil, un tătic grijuliu

Dani Oțil a devenit tătic în urmă cu câteva zile. Ieri, soția lui și micuțul au venit acasă, unde au fost așteptați cu mari emoții de către prezentatorul TV. A fost prima noapte în care Dani a stat alături de micuț, pe care o consideră cu adevărat o experiență, pentru că a văzut cum este viața cu un nou-născut.

Dani a simțit pe pielea lui că viața de părinte nu este deloc ușoară. El și Gabriela au stat lipiți de cel mic și l-au vegheat întreaga noapte, pentru a se asigura că se simte bine. Au fost atenți la fiecare mișcare și sunet al micuțului și s-au asigurat că mănâncă la timp și se odihnește bine.

Totuși, ei au ieșit cei mai șifonați din această primă experiență. Au dormit extrem de puțin, pentru că și-au îndreptat toată atenția asupra celui mic. Totuși, Dani nu s-a plâns, spunând că băiețelul lui este destul de cuminte, doar că au nevoie de timp pentru a se obișnui cu noua postură.

Fanii au reacționat imediat și chiar s-au amuzat pe seama postării lui Dani Oțil. Aceștia l-au încurajat, explicându-i că urmează o perioadă extrem de frumoasă.

Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană

Gabriela Prisăcariu a ajuns ieri acasă, alături de fiul ei. Vedeta se simte extrem de bine, chiar dacă are doar câteva zile de când a născut. Ea a vorbit despre experiența ei de la naștere, dar nu a explicat în detaliu cum a decurs totul.

Gabriela a precizat că a născut la o clinică privată, unde a avut parte de cele mai bune îngrijiri. A născut prin cezariană pentru că au existat complicații, dar a vrut  să păstreze pentru ea aceste detalii. Bebelușul este bine acum, a mers la toate controalele necesare unde s-a confirmat că este un copil sănătos și a putut fi externat în siguranță.

Comments are closed.