Media

Dani Oțil, moment de sinceritate la televizor. Ce avantaje a avut de pe urma Mihaelei Rădulescu: “Atunci era wow!”

Dani Oțil nu ezită să vorbească despre Mihaela Rădulescu ori de câte ori are ocazia. Celebrul prezentator a făcut acum o serie de dezvăluiri extrem de interesante chiar la televizor, unde o mulțime de oameni au aflat ce a câștigat el de pe urma acelei relații din trecut.

Dani Oțil, adevărul despre Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi s-au iubit o perioadă lungă de timp, în ciuda gurilor rele, care le tot puneau piedici. Se pare, însă, că Oțil a avut multe de câștigat de pe urma fostei relații și nu neagă acest lucru.

Dani Oțil a vorbit în direct despre o experiență interesantă pe care a trăit-o pe vremea când era iubitul Mihaelei. Mai exact, acesta ar fi fost asaltat pentru contracte de imagine și ar fi primit pentru publicitate chiar un X6 nou, asta datorită faptului că era celebru.

Știe că se bucura de toată această vizibilitate pentru că era cu o femeie mai în vârstă decât el, celebră deja la această vreme și nu neagă că a avut parte de beneficii financiare de pe urma ei. Acesta a refuzat propunerea de la respectivul bărbat, considerând că nu este în măsură să conducă o astfel de mașină, având în vedere că pe atunci nu și-ar fi permis să o achiziționeze sub nicio formă.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

‘’Într-o zi, când am devenit mai celebru, și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România. Am purtat o discuție și apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea un BMW X6.’’, a declarat prezentatorul TV în cadrul podcastului.

Ce îl deranja pe Oțil la Mihaela

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil s-au iubit nebunește, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre cei doi. S-au despărțit, însă, chiar oamenii deja se obișnuiseră cu relația lor. Niciodată, însă, prezentatorul nu a vorbit urât la adresa fostei sale iubite, ci a avut numai cuvinte de laudă.

Totuși, era și ceva care îl deranja la ea. Dani a dezvăluit că între el și Mihaela Rădulescu exista o anumită competivitate pe vremea când erau împreună și, când el avea parte de o reușită, ea nu îl felicita și nu părea prea fericită pentru că îi merge bine.

Comments are closed.