Media

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu se căsătoresc astăzi. Iată-i pe cei doi miri

A venit ziua cea mare pentru Dani Oțil și Gabriela Prisacariu care vor spune DA în fața ofițerului de stare civilă și probabil și în fața preotului. Gabriela a postat pe Instagram un Story în care apare îmbrăcată în rochie albă și poartă pe un deget un accesoriu deosebit de la o celebră casă de bijuterii.

Gabriela Prisacariu devine Oțil

Sărbătoare mare în familia Gabrielei și a lui Dani Oțil. Cei doi se căsătoresc astăzi, după trei ani de relație. Spynews a publicat imagini cu ei în ziua fericitului eveniment. Gabriela poartă o rochie lungă, fără mâneci, albă și vaporoasă, pe alocuri transparentă. Este stilul romantic care îi se potrivește de minune. Cel mai probabil rochia aparține unui designer român, pentru că logodnica lui Dani este fotomodel și colaborează cu cei mai cunoscuți creatori de modă din România.

Gabriela a optat pentru o coafură simplă, are părul strâns la spate, cu câteva șuvițe desprinse care îi încadrează chipul, iar Dani poartă un costum în culori deschise, și o pereche de încălțări sport.

CAPTURA SPYNEWS

CAPTURA SPYNEWS

Probabil cei doi vor posta poze pe rețelele de socializare în seara aceasta, sau mâine după eveniment. Deocamdată, ambii sunt foarte discreți. Gabriela a postat un scurt Insta Story din mașină, în care se vede că este îmbrăcată în alb și pe mâna dreaptă poartă un inel superb în formă de fluture.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu se căsătoresc astăzi. Iată-i pe cei doi miri

Dani și Gabriela vor avea un băiețel

Cei doi miri vor fi curând și părinți. Gabriela așteaptă un băiețel, iar Dani este foarte încântat și nerăbdător că va avea pe cine să ia cu el la curse. Anunțul cum că vor deveni părinți a fost dat de către matinalul de la Neața, în stilul său caracteristic.

Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil. Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede, a scris Dani pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, Dani spunea în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, că își pregătește actele pentru Starea Civilă, și iată că asta este ziua cea mare.

Comments are closed.