Media

Daniel Onoriu, decizie radicală după ce a ieșit din comă. Pilotul și-a schimbat complet viața: “Cred în Dumnezeu!”

Daniel Onoriu a trecut prin cea mai grea experiență din viața sa. Coma și problemele de sănătate cu care s-a ales după operația de micșorare a stomacului l-au făcut un alt om, de care acum este tare mândru. Pilotul a vorbit cu drag despre schimbarea radicală pe care a făcut-o.

Daniel Onoriu s-a pocăit

Daniel Onoriu a trecut prin clipe de groază după operația de micșorare a stomacului, pe care medicii au greșit-o. Acesta a stat 55 de zile în comă, dar nu își mai amintește nimic de atunci. Medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire și putini se mai așteptau să se vindece, dar se pare că a fost un luptător, și-a dorit să trăiască și acum s-a vindecat.

Pilotul vorbește acum despre toată experiența, dar spune că nu își amintește nimic din perioada în care era în comă. Tot ce a aflat este că familia a dormit în fața spitalului și s-a rugat neîncetat pentru a-l readuce la viață.

Acesta se declară alt om și este recunoscător divinității pentru că este în viață. Pentru că îl iubește pe Dumnezeu și știe că datorită lui trăiește acum, a decis să se pocăiască și să facă numai voia Lui de acum.

„În aceste 55 de zile de comă nu simțeam absolut nimic. Nu știu nimic. (…) De când m-a salvat Dumnezeu, m-am pocăit, m-am făcut penticostal. Eu cred în Dumnezeu, doar Dumnezeu mi-a dat viață”, a mai povestit pilotul.

Pilotul vrea să revină la curse

Daniel Onoriu și-ar dori să se urce din nou pe motor, dar se pare că problemele de sănătate îl împiedică. Pilotul recunoaște că încă nu și-a recăpătat reflexele de dinainte și nu este capabil nici măcar să conducă o mașină.

„Îmi doresc din toată inima să mă urc pe motocicletă și să particip la Campionatul Național de Motociclism. Dar, nu pot să merg. Am mers cu mașina mea, am prins 80 de kilometri la oră și îmi era frică. Dintr-un nebun care mergea cu 300 la oră, acum la 80 îmi e frică”, a spus Daniel Onoriu.

Pilotul arde de nerăbdare să revină la curse și spune că nu mai poate sta departe de marea lui pasiune. Speră că se va vindeca în curând complet și va putea să scape de teamă și să se implice din nou în activitățile care îi plac.

Comments are closed.