Media

Daniel Pavel pleacă din țară. Când se anunță filmările pentru Survivor România – sezonul 3

Daniel Pavel face sacrificii pentru iubire. Prezentatorul show-ului Survivor România de la Kanal D a spus că urmează o perioadă din viața lui în care va sta mai mult în Austria. Este țara în care locuiește iubita și logodnica lui care are o funcție de mare răspundere la o companie din Austria.

Daniel Pavel își face bagajele și pleacă din România

Îndrăgitul prezentator de televiziune se vede nevoit să se împartă între România și Austria, dar ce nu face omul pentru iubire. Din toamnă, Daniel Pavel va fi mai mult în Austria, pentru a fi alături de iubita lui care are un job de mare răspundere și foarte solicitant.

Daniel Pavel și-a cerut recent iubita în căsătorie și este decis să petreacă tot mai mult timp cu aleasa inimii lui. Într-un interviu pentru Revista Viva!, prezentatorul Survivor a vorbit despre cum a decurs ultima perioadă din viața lui. Întors în țară, după ce s-au încheiat filmările pentru Survivor România, prezentatorul tv și-a revăzut iubita pe care a cerut-o în căsătorie.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Cei doi îndrăgostiți pregătesc o vacanță în Creta, de ziua lui Daniel, după care vor mai avea loc călătorii România-Viena și invers, însă vedeta de televiziune spune că cel mai mult va sta în Austria.

În toamnă, de ziua mea, ne dorim să mergem în Creta, am făcut deja rezervările. Între aceste două vacanțe, ca scurte intermezzo, voi fi cu ea la Viena, vom mai călători un pic, ea va mai veni în țară câte un weekend. O să încercăm să stăm cât de mult se poate împreună. Dar din toamnă voi fi mai mult la Viena și voi reveni în România când va fi nevoie de prezența mea aici, a spus Daniel Pavel pentru Viva!

Există zvonuri cum că filmările pentru sezonul 3 Survivor România vor începe din luna septembrie. Prezentator ar putea fi tot Daniel Pavel, dat fiind succesul pe care l-a avut în sezonul anterior. Pe grupurile de Facebook ale emisiunii, internauții s-au arătat încântați de noul prezentator al show-ului de televiziune, ba chiar mulți dintre ei i-au transmis lui Daniel Pavel că le-ar plăcea ca el să accepte să prezinte și următorul sezon de Survivor România..

Comments are closed.