Media

De ce a ajuns Cătălin Botezatu la spital în Turcia: “Am vrut să fac eu acest anunț”

Cătălin Botezatu este internat într-o clinică din Turcia unde va fi operat. Designerul român și-a anunțat cunoscuții și fanii că are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, dar a dat asigurări că este pe mâini bune și lucrurile sunt sub control.

Cătălin Botezatu va fi operat în Turcia

Designerul nu este bolnav și operația pe care o va face nu este o urgență, însă este necesară pentru starea lui de sănătate. În urmă cu aproape doi ani, medicii i-au descoperit o tumoră și au luat decizia să-i scoată o bucată din colon. Totul a decurs bine, iar creatorul de modă s-a recuperat rapid.

Acum se pare că este vorba despre o nouă intervenție chirurgicală, despre care a vorbit chiar el.

“Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Sunt aici pentru o nouă intervenție chirurgicală, dar aș vrea să știți că e o intervenție sigură, din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune”, a spus designerul.

Botezatu este optimist cu privire la reușita acestei intervenții și se simte în siguranță pe mâinile medicilor din Turcia. Juratul de la Bravo ai stil! nu a spus ce fel de operație va fi și dacă are legătură cu problemele sale vechi de sănătate. În trecut, în urma unor analize e rutină, a primit un diagnostic crunt.

“Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer. Eu doar am întrebat: Care e următorul pas? Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții”, spunea Cătălin Botezatu.

De-a lungul timpului, el a fost operat de patru ori și a făcut chimioterapie. A trecut cu optimism peste toate și nu s-a plâns. Tocmai de aceea, și acum a ținut ca publicul care îi urmărește activitatea și îl admiră, să afle de la el ce urmează să i se întâmple.

Comments are closed.