Media

De ce au divorțat, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Cum a reacționat fiica lor când a aflat că părinții ei se separă

Andreea Marin și Ștefan Bănică au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au bifat o căsnicie de aproximativ șapte ani, după care prezentatoarea TV și artistul au decis să divorțeze. Relația lor a fost un subiect controversat la acel moment, despre care s-a tot vorbit, dar puțini știu care a fost motivul real care a dus la despărțire și ce reacție a avut Violeta, fiica lor.

Andreea Marin și Bănică, motivul real al despărțirii

În urmă cu mai mulți ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică trăiau o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit în secret și au fost mereu discreți în ceea ce privește relația lor. Din iubirea lor a venit și Violeta, care acum locuiește cu mama ei, dar are o relație bună și cu tatăl.

Căsnicia lor nu a durat foarte mult și au ajuns să-și spună definitiv adio. S-a vorbit atunci foarte mult despre această separare la care nimeni nu se aștepta, deși apăruseră tot felul de zvonuri. Deși atunci se spunea că Ștefan Bănică Jr. ar fi început o relație cu o altă femeie, dar Zâna a decis să spună lucrurilor pe nume și să facă lumină în această situație.

Andreea mărturisea atunci că infidelitatea nu este un motiv real de despărțire, ci agresivitatea în cuplu, reacțiile violente și necontrolate nici măcar în fața copilului sunt adevăratele probleme. S-a zvonit de mai multe ori că Bănică ar fi fost agresiv cu Andreea, lucru confirmat indirect de aceasta.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin.

Reacția Violetei când a aflat că părinții ei divorțează

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani și Ștefan Bănică Jr. au format timp de 7 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În 2013, aceștia au divorțat. Cei doi au împreună o fiică, pe Violeta, în vârstă acum de 14 ani.

Când a aflat că părinții ei se despart, Violeta s-a temut că nu îi va mai avea niciodată pe amândoi alături de ea. Astfel, Ștefan și Andreea au încercat să aibă o relație frumoasă de dragul celor doi și comunică foarte bine când vine vorba despre creșterea și educația fiicei lor. Violeta îi este alături mamei sale și a fost foarte fericită pentru ea când a aflat că și-a refăcut viața.

„Mi-a spus «Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!», a declarat Andreea.

Comments are closed.