Știri externe

De ce credea Prințesa Diana că Harry e mai potrivit decât William pentru rolul de rege. Acum s-a aflat

Toată lumea știe că prințesa Diana avea o legătură specială cu cei doi fii ai săi: William și Harry. Băieții o iubeau mult pe mama lor, iar ziua în care a murit a fost un șoc și a creat un gol imens în inimile amândurora. William este fiul cel mare al prințesei Diana cu prințul Charles, dar se pare că Harry era favoritul Dianei pentru scaunul de rege al Angliei.

Prințul Harry era favoritul Prințesei Diana pentru scaunul de rege al Angliei

Potrivit unui expert regal spune că Lady Di considera că prințul Harry are o personalitate care îl face mai potrivit pentru rolul de rege, decât fratele lui, William.

Cel care a făcut această afirmație este expertul regal Robert Jobson care a declarat la Channel 5 că atunci când era mic, prințul William spunea mereu că el nu își dorește să fie rege, în schimb Harry nu avea nicio problemă cu această idee.

Diana folosea această referinţă în ceea ce-l priveşte pe Harry, deoarece credea că el este mai bine echipat din punct de vedere al personalităţii pentru rolul de rege, a declarat Robert Jobson la Channel 5.

Potrivit spuselor sale, Prințesa Diana îi spunea lui Harry: GKH, adică Good King Harry, în traducere Bunul rege Harry.

Cum se înțeleg acum prințul Harry cu fratele său William

Relația dintre cei doi fii ai Prințesei Diana este destul de sensibilă. După câteva luni în care nu și-au vorbit, cei doi s-au revăzut la funeraliile bunicului lor, prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Angliei.

Un rol important în acea zi a avut ducesa de Cambridge, soția lui William, care a făcut tot posibilul să-i apropie pe cei doi frați.

Astfel, William și Harry au schimbat câteva cuvinte pe drumul spre palat. Relația dintre cei doi s-a deteriorat din momentul în care Harry a anunțat că renunță la atribuțiile regale și că se mută cu soția sa, Meghan Markle, în SUA.

Ulterior, Harry și Meghan au acordat un interviu jurnalistei Oprah în care au vorbit de rău familia regală britanică, iar asta a provocat tensiuni între cele două părți.

Sunt voci care susțin că lui Harry îi pare rău că a stricat relația cu familia sa și că ar încerca să remedieze lucrurile, dar că William nu este dispus să-l ierte așa ușor.

Comments are closed.