Media

De ce nu are Benone Sinulescu copii. Artistul și-ar fi dorit să aibă urmași

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Celebrul interpret de muzică populară a avut o viață de poveste și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția sa. Totuși, ceva le lipsește mult în acest moment: un copil, doar că viața a avut alt plan pentru ei.

Elena Sinulescu nu poate face copii

Benone și Elena Sinulescu sunt împreună de peste 40 de ani. Cei doi și-au fost alături unul altuia în cele mai grele momente ale vieții și s-au sprijinit indiferent de situație. Au ajuns acum la o vârstă venerabilă și au rămas împreună, chiar dacă viața nu a fost mereu roz.

Deși au fost un cuplu perfect și s-au înțeles de minune, nu au reușit să aibă copii. Toți se întreabă de ce nu au devenit niciodată părinți, motiv pentru care, în urmă cu ceva timp, artistul a dezvăluit adevăratul motiv. Mai exact, soția lui a pierdut mai multe sarcini și de atunci, din cauza problemelor de sănătate, nu a mai putut deveni mamă.

„Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a declarat acum câțiva ani marele artist al României.

Benone Sinulescu, acuzat că are copii din flori

De-a lungul carierei sale, Benone a avut parte de multe surprize, mai mult sau mai puțin plăcute. Viața lui de artist nu a fost deloc una ușoară și, pe lângă fanii care l-au apreciat și iubit pentru talentul său, au existat și persoane puse pe rele.

De multe ori au venit la el persoane care îi spuneau că sunt copiii lui, asta pentru a-i face rău. El recunoaște că niciodată nu și-a înșelat soția și nu a umblat din floare în floare, motiv pentru care era convins că respectivii nu puteau fi copiii lui. Nici soția lui nu a pus la suflet răutățile oamenilor, pentru că știe că ea a fost singura femeie pe care a iubit-o și a avut mereu încredere în el.

„Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui. O fată mi-a spus că o cheamă Benonia şi că este rodul iubirii mele cu mama ei.Am fost un introvertit, nu îmi plăcea să îmi divulg sentimentele. Soţia mea a fost singura femeie căreia i-am spus primul «te iubesc». Îi mai spun şi acum, zilnic”, a mărturisit artistul.

Acestea nu au fost singurele zvonuri apărute despre el. S-ar mai fi spus despre Benone Sinulescu fie că a divorțat de soția lui, fie că ar fi ucis-o pe aceasta.

Comments are closed.