Media

De ce nu are voie soția lui Adi Minune să dea mâna cu prietenii lui

Adrian Minune este unul dintre cei mai celebri maneliști din România, care și-a păstrat publicul în toți acești ani. De-a lungul timpului a fost implicat în tot felul de scandaluri, dar a fost reținut în a face comentarii și când a răspuns, a fost ezitant. Recent, manelistul a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a fost întrebat despre tot felul de chestiuni care țin atât de cariera muzicală cât și de viața amoroasă. Adrian Minune a recunoscut că este foarte gelos și a spus că până și cele mai mici gesturi îl supără când vine vorba despre soția lui.

Cât de gelos este Adrian Minune

În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Adrian Minune a recunoscut că este foarte gelos și că îl supără chiar și ideea că soția lui dă mâna cu prietenii lui. Spre deosebire de așteptările pe care le are de la soția lui, în ceea ce îl privește, Adi Minune este mai deschis când vine vorba de alte persoane. El a spus că marea lui slăbiciune sunt femeile, deși o iubește mult pe soția lui.

Sunt foarte gelos. Atunci când iubești pe cineva e normal să fii gelos. Să nu-mi spună mie cineva că-și lasă soția să iasă cu altcineva. A iubi înseamnă a fi gelos, a fi gelos înseamnă a iubi. Eu sunt foarte gelos. Și dacă dai noroc cu un prieten de-al meu, eu sunt gelos, a spus Adi Minune.

Manelistul a spus că la fiecare trei zile îi place o femeie nouă. El este de părere că cei care vor să iubească cu adevărat, trebuie să încerce la trei zile și altceva, ca să-și iubească nevasta altfel. Adi Minune a spus că aceasta este rețeta longevității în cuplu, pentru că el și soția lui au peste 30 de ani de când sunt împreună și flacăra iubirii dintre ei este aprinsă.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Adrian Minune nu a negat faptul că de-a lungul anilor a avut mai multe relații extraconjugale și că ultima oară când a călcat strâmb a mers să ducă gunoiul și s-a întors după 13 ani.

Manelistul a declarat că soția lui nu i-a cerut niciodată să divorțeze pentru că este o femeie cu capul pe umeri, că este o mamă desăvârșită și o soție loială.

Comments are closed.