Media

De ce nu poate face Dorian Popa copii. Artistul își dorește să aibă moștenitori

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Celebrul cântăreț se bucură de mare succes în plan profesional și, de când a intrat în lumea vloggingului, are și mai multe reușite și câștiguri mari. Cu toate acestea, îi lipsește ceva: un copil.

Dorian Popa nu este impotent

Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de aproximativ 10 ani și relația lor deja este una stabilă. Cu toate acestea, nu au dus-o la un alt nivel cu ajutorul unui copil, deși amândoi sunt convinși că vor ajunge să față și acel pas.

Dorian a fost mereu foarte deschis față de fanii lui, cu care a vorbit despre orice subiect. După ce a fost întrebat de mai multe ori de ce nu face un copil și ce probleme are în acest sens, artistul a decis să clarifice situația, pentru a elimina orice dubiu. Astfel, Dorian a declarat clar că nu este vorba despre vreo afecțiune de ordin medical, ci altele sunt problemele.

Cu toții știm că Dorian Popa este un împătimit al sportului și ține mult la aspectul său fizic. El a explicat că, pentru a arăta așa bine, ia anumite suplimente nutritive și consumă tot felul de preparat. Din acest moment, nu poate face acum un copil, pentru că riscurile ar fi mari. Atunci când va decide să facă acest pas, va renunța la tot ce poate afecta copilul și va face toate controalele necesare.

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”

Dorian are o afecțiune ascunsă

Dorian Popa afișează mereu un look perfect și este admirat pentru felul în care arată. Deși mulți ar crede că își pregătește mereu ținutele singur, artistul mărturisește că nu poate merge la cumpărături singur din cauza unor probleme ce îi dau mari bătăi de cap.

Astfel, Dorian a recunoscut că a fost diagnosticat cu discromatopsie, ceea ce înseamnă că celebrul cântăreț nu deosebește prea bine culorile și, deseori, este pus în situații neplăcute. Are noroc că iubita lui merge mereu cu el la cumpărături și, de altfel, a învățat ce culoare are fiecare haină din garderobă.

Comments are closed.