Media

De ce nu s-a măritat Roxana Nemeș până acum. Ce spune fosta Faimoasă despre marele eveniment

Roxana Nemeș este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Ea a cochetat de-a lungul timpului atât cu muzica, cât și cu moda și cu sportul, după participarea ei la Bravo, ai stil și la Survivor, emisiuni care i-au adus mare succes. Deși nu a avut mereu noroc în dragoste, de ceva timp se iubește cu un prosper om de afaceri și se pregătește deja de nuntă.

Se mărită Roxana Nemeș

Roxana Nemeș a avut mai multe relații eșuate de-a lungul timpului, dar acum se declară cu adevărat împlinită și spune din suflet că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Cei doi au mai fost împreună până în 2017 timp de doi ani, după care au decis să meargă pe drumuri separate, dar se pare că viața i-a adus din nou împreună în 2019.

Roxana Nemeș și Cătălin Hingu s-au logodit deja și acum se gândesc mai mult decât niciodată la cel mai important eveniment din viața lor. Dacă până acum fosta Faimoasă declara că se vor căsători după pandemia de coronavirus, ea a anunțat acum că nunta va avea loc chiar vara aceasta.

În urmă cu o lună, ea a fost cerută în căsătorie și a fost foarte încântată că a făcut acest pas. Astfel, ea a mărturisit că nunta ar putea avea loc chiar în această vară, pentru că nu s-au grăbit deloc în ceea ce privește marele eveniment. Cât despre copil, ea spune că lasă lucrurile să vină de la sine, dar se gândește serios să devină și mamă.

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz. Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important.Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie.’,  a declarat Roxana.

Cerere în căsătorie specială

Roxana Nemeș a avut parte de o cerere în căsătorie specială chiar pe data de 7, despre care spune că este numărul ei norocos.  Călin Hagima a montat un panou imens în centrul Capitalei, prin care îi cerea mâna Roxanei. pe panou scria: „Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare pune când apusul vieții ne va despărți?”

Fosta Faimoasă de la Survivor a primit și un cadou de excepție, respectiv un inel de 20.000 de euro.

Comments are closed.