Media

De ce participă, de fapt, Elena Marin la Survivor. Logodnicul ei a dat-o de gol

Elena Marin este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor. Faimoasa este foarte puternică și, în ciuda stresului și a altor probleme, continuă să lupte pentru marele premiu încă de la începutul competiției. Logodnicul său a dezvăluit care este motivul real pentru care participă la această competiție și cât de determinată este ea să câștige.

Elena Marin are un vis mare

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor. Ea a demonstrat că este cu adevărat o luptătoare pentru că, deși stresul și foamea îi dau mari bătăi de cap, niciodată nu se plânge și continuă să joace cât poate de bine. Fosta asistentă TV este iubită de cei de acasă, care o susțin așa cum pot.

Logodnicul ei a vorbit despre ambiția sa și despre cât de mult își dorește să câștige Survivor. Andrei a dezvăluit că această participă la competiție pentru că are un mare vis, pe care speră că acum îl va îndeplini. Cu banii câștigați, vrea să deschidă propria ei școală de dans, unde să-i învețe pe alții tot ce știe ea. Elena iubește mult copiii și este convinsă că va avea mare succes la ei.

”Elena are un vis încă de acum câțiva ani. Vrea să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și deschide propria școală de dans, să facă o meserie din a fi profesoară pentru cei care vor să învețe să danseze. Vrea să îi învețe pe cât mai mulți copii să danseze, asta este ceea ce își dorește ea cu adevărat. Și cred că se va descurca de minune, mai ales că iubește enorm copiii și are și un succes grozav la ei”, a dezvăluit pentru Fanatik Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor România 2021.

Elena nu renunță niciodată

Logodnicul Elenei este cel care o cunoaște cel mai bine pe Faimoasă. Astfel, în toți anii lor de relație, bărbatul a realizat că Elena nu renunță niciodată și luptă până în pânzele albe pentru ce își dorește. El este convins că cea care îi va deveni soție va rezista foarte mult în competiție și, cu cât se apropie mai mult de final, cu atât devine mai determinată.

Dintotdeauna, ea a fost dispusă să facă eforturi pentru a ajunge acolo unde și-a propus. Niciodată nu a fost ahtiată după bani și s-a mulțumit cu cât a avut, dar a muncit pentru a câștiga mai mult. De altfel, era gata oricând să-și ia un job suplimentar, totul pentru a nu cere mai mult de la angajatori.

Comments are closed.