Media

De ce s-a despărțit Liviu Vârciu de Anda Călin. A cui a fost vina

Liviu Vârciu și Anda Călin au avut, încă de la început, o relație discretă, ținută departe de ochii presei. Totuși, pentru că el este persoană publică, tot s-a aflat că actorul și iubita lui au stat despărțiți patru luni, după care au decis să reia relația. Culmea, se pare că separarea aceasta de lungă durată nu i-a afectat în sens rău, ci dimpotrivă. În prezent cei doi sunt de nedespărțit, au doi copii minunați și Liviu este un soț și un tată devotat.

Care a fost motivul despărțirii de patru luni dintre Liviu Vârciu și Anda Călin

Patru luni au fost despărțiți Liviu Vârciu și Anda Călin. După acest timp, în 2019 au decis să reia relația și de atunci sunt de nedespărțit. Au doi copii împreună, se iubesc, se respectă și Liviu vorbește numai în termini laudativi la adresa Andei.

De altfel și ea a spus că au o relație frumoasă, în care au fost și neînțelegeri, la fel cum se întâmplă, de altfel, în orice familie.

Cei doi s-au mutat împreună în ianuarie 2017, apoi în 2018 s-au despărțit și au stat separați timp de patru luni, după care au decis să reia relația și s-au mutat din nou împreună.

Eu sunt de ceva timp în televiziune și am făcut o greșeală să îmi pun viața pe platou. Greșelile tinereții mi le asum. E vina mea, numai vina mea și o să pun punct cu viața mea personală. Am făcut și multe lucruri bune și multe lucruri rele. Îmi pare rău poate. E haina asta grea pe care o ducem că noi suntem la televizor, spunea Liviu într-un interviu pentru Xtra Night Show, emisiunea moderată de către Dan Capatos.

Lucrurile s-au așezat frumos între ei și acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Nu vorbesc des despre relația lor, sunt discreți, dar se vede că se înțeleg și sunt doi părinți împliniți.

Comments are closed.