Media

De ce s-a îngrășat, de fapt, Oana Radu. Kilogramele în plus au avut cauze emoționale

Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din țara noastră. Celebra artistă este îndrăgită de cei de acasă pentru piesele sale care rup topurile, dar și admirată pentru felul în care arată. A reușit să slăbească peste 100 de kilograme și are acum un trup de invidiat, dar nu a fost deloc ușor să ajungă la asemenea performanțe.

Oana Radu s-a îngrășat de la depresie

Oana Radu a trecut prin multe schimbări din punct de vedere fizic, dar și emoționat. Celebra artistă a reușit să slăbească considerabil după prima ei încercare și toată lumea o admira. La scurt timp a început să se îngrașe din nou și nu știa ce se întâmplă cu ea.

Deși mulți au criticat-o că a început să aibă din nou un stil de viață haotic, nimeni nu a știut ce este, de fapt, în spatele kilogramelor în plus. Artista a mărturisit că s-a luptat cu o depresie severă. Din cauza stărilor de anxietate, ea a început să se refugieze în mâncare și avea tot mai multe gânduri negre, cum că ar suferi de boli extrem de grave. Deși mergea la medic și afla că este sănătoasă, nu se putea detașa de aceste idei.

”Au început tot felul de gânduri care nu aveau legătură cu realitatea, chestii care îmi oboseau creierul, pentru că veneau în mintea mea neîncetat. Era un volum prea mare, dar nimic nu mă convingea că eu, de fapt, nu o să păţesc nimic.

Aveam gânduri ca: Doamne, dacă o să înnebunesc? Dacă o să aud voci, o să văd fantome?. A trecut perioada asta şi a început perioada în care mă simţeam rău, tot în 2015. Credeam că am cancer, leucemie, tumori şi mi-am făcut foarte multe analize”, a povestit  Oana Radu.

Oana Radu a mers la psihiatru

Oana Radu și-a dat seama că suferea de o depresie destul de gravă, motiv pentru care a mers la medic. Deși a apelat și la ajutorul unui psihiatru, nu a luat niciodată tratamentul recomandat de acesta și situația ei se complica și mai mult. Când avea o problemă, mânca excesiv și doar așa reușea să se simtă mai bine. Stilul de viață haotic a adus-o iar la o greutate mare.

Artista mărturisește acum că se gândea că va veni o nouă zi în care putea mânca și parcă uita de toate. Își găsea refugiul în mâncare, fără să se gândească la ce va urma. Atacurile de panică erau tot mai dese și doar consumul de alimente o făcea să se simtă mai bine. Nu mai putea nici măcar să doarmă din cauza stresului și apela la tot felul de trucuri pentru a adormi.

„Starea mea de rău continua, pentru că nu mă mulţumisem că văzusem că rezultatele mele erau bune. În perioada în care m-am simţit rău nu voiam să ies deloc din casă. Luam ceaiuri şi pastile pentru somn, pentru că nu puteam să dorm. Timpul a trecut şi nu mă mai mulţumea nimic şi am început să mă îngraş”, își amintește Oana.

Treptat s-a vindecat și arată acum în mare fel. Este mândră de rezultatele ei și le îndeamnă pe toate femeile să aibă un stil de viață sănătos.

Comments are closed.