Media

De ce s-au despărțit, de fapt, Jo și Juno: „Cu asta nu puteam să mă obișnuiesc…”

Jo și Juno au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi aveau o relație frumoasă și toată lumea se gândea că vor ajunge chiar în fața altarului curând, dar planurile nu au mers așa. S-au tot despărțit și și-au acordat șanse, dar relația lor a ajuns la sfârșit de drum și nu s-a mai putut face nimic.

Jo nu a mai putut suporta impulsivitatea lui Juno

Jo și Juno s-au despărţit definitiv, deşi mulţi se aşteptau ca cei doi să ajungă în faţa altarului. Deși nu erau în relații prea bune, au continuat să colaboreze și chiar au scos piese împreună, ceea ce i-a făcut pe fani să se gândească la o împăcare. Totuși, nu a fost să fie și au ajuns la sfârșit de drum.

Jo mereu a fost rezervată în ceea ce privește declarațiile și a refuzat să vorbească despre cum a fost relația lor de fapt. Acum, artista a decis să facă lumină, după ce au apărut multe bârfe. Astfel, tânăra a zis că au avut o relație cu năbădăi, în care iubirea a fost pe primul loc, dar nu se potriveau din punct de vedere comportamental. Deși împăcările erau dulci, Jo nu a mai putut suporta impulsivitatea lui Juno. În anumite momente, el era de necontrolat.

„Am avut o relație cu năbădăi. Ne-am iubit mult, noi așa, doar că nu ne potriveam neapărat, firile noastre nu se potriveau, câteodată ne certam, câteodată ne împăcam. Dar și când ne împăcam…cred că deasta ne și certam, ca să ne împăcăm. Ne împăcam frumos rău. Pentru vârsta pe care o aveam atunci, a fost ok. Era foarte impulsiv, nu se putea controla. Cu asta nu puteam să mă obișnuiesc”, a mărturisit Jo, în cadrul unei emisiuni TV.

Jo și Juno și-au dat mai multe șanse

Jo și Juno au avut o relație cu urcușuri și coborâșuri. Jo recunoaște faptul că s-au luptat pentru relația lor, însă, în cele din urmă cei doi au pus punct, pentru că nu au mai putu face nimic. Ei nu dau vina unul pe celălalt și sunt împăcați cu faptul că și-au dat prea multe șanse și au fost înțelepți, deși erau tineri, dar i-a afectat mult atenția pe care o primeau de la oameni.

„Ne-am tot acordat șanse, pentru că sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare. E o luptă puternică între rațional și sentimental. Nu cred în povestea cu „ciorba reîncălzită”, cred că trebuie să ne ascultăm sufletul, dar să nu uităm să avem și mintea cu noi. De multe ori, doi oameni au nevoie să ia o pauză, să se vindece separat ca să poată să strălucească mai apoi împreună”, a declarat Jo pentru viva.ro.

Jo nu regretă cei trei ani petrecuți alături de Juno și consideră că au realiza multe împreună, deși nu a fost vorba de o perioadă mare de timp.

Comments are closed.